Ο "Υπηρέτης του Λαού" και ο πόλεμος στην Ουκρανία

Πόλεμος στην Ουκρανία. Και ο “Υπηρέτης του Λαού” Ζελένσκι, ηθοποιός, που σήμερα κατέχει τα ηνία της χώρας του (Ουκρανίας). Ο ηθοποιός, που κατά παράδοξο τρόπο, έπαιξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά “Υπηρέτης του Λαού”. Ενα σίριαλ που μοιάζει να γράφτηκε και να σκηνοθετήθηκε ακριβώς για να εξελιχθεί σήμερα σε πραγματικότητα. Πέρασε από το γυαλί στη ζωή.

Μόλις προχθές (10.3.22) ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 άρχισε να προβάλει το σίριαλ του Ζελένσκι, όχι του πολέμου, αλλά του Ζελένσκι “υπηρέτη του λαού”, όπου ο απλός δασκαλάκος καυτηριάζει τα σκάνδαλα, τη διαφθορά και την αυθαιρεσία στη χώρα του.

Ένας μαθητής του, τραβάει βίντεο και γίνεται viral ξεσηκώνοντας ένα κύμα υποστήριξης στο πρόσωπό του τέτοιο, που τον ανεβάζει στον ανώτερο θώκο της χώρας. Γίνεται Πρωθυπουργός!

 Το σίριαλ προβλήθηκε πριν επτά χρόνια. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος ο Ζελένσκι, και είναι και ο πρωταγωνιστής στη σειρά.

Τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της τηλεοπτικής σειράς, ο Ζελένσκι δημιουργεί ένα πολιτικό κόμμα, με τι όνομα; “Υπηρέτης του Λαού”!

Και το “θαύμα” έγινε. Ο Πρωθυπουργός του σίριαλ, έγινε Πρωθυπουργός και στη ζωή. Πρωθυπουργός της Ουκρανίας, σήμερα, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία.

Διαβολικές συμπτώσεις ή προδιαγεγραμμένη πορεία από τα “μέσα” που τον έκαναν πρωθυπουργό;

Εχει συναίσθηση της θέσης που κατέχει σήμερα ή βρίσκεται ακόμη μέσα στο ...σίριαλ.

 

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 guests και κανένα μέλος