Δεν είναι αυτονόητο ότι όσο υπάρχει η πανδημία στις φτωχές χώρες της Αφρικής δεν θα εξαλειφθεί ποτέ από τον πλανήτη; Και αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να παράξουν ή να αγοράσουν τα εμβόλια η πανδημία θα κυκλοφορεί; Ποιος απλός άνθρωπος δεν το κατανοεί; Κι όμως η Ε.Ε. αρνείται να άρει τις πατέντες των εμβολίων, προκειμένου να παράξουν εμβόλια οι αφρικανικές χώρες!
 
Οι χώρες της Αφρικανικής Ένωσης έχουν ζητήσει την άρση της πατέντας των εμβολίων -από το 2020- προκειμένου να γίνει παραγωγή για τις φτωχές χώρες, αλλά η Ε.Ε. βλέπει κοντόθωρα προφανώς ή δεν θέλει να εξαλειφθεί η πανδημία και έχει στυλώσει τα πόδια. Την έχει δει ως μεγάλη μπίζνα. Δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή τους εδώ και ενάμισυ χρόνο και πρόσφατα μόλις πριν λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής, η ΕΕ να επιμένει στην άρνησή της.
 
 
Από τον Οκτώβριο του 2020, η Ινδία και η Νότια Αφρική έχουν κάνει εκστρατεία με εκκλήσεις προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου για την προσωρινή άρση της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας για εμβόλια, θεραπείες και διαγνωστικά τεστ για την καταπολέμηση του Covid-19, αλλά προφανώς χτυπάνε στου “κουφού την πόρτα”
Τι κι αν η παραλλαγή Ο ήρθε από την Αφρική;
Οι φαρμακοβιομηχανίες να δουλεύουν και όλα καλά.
 
 
Η ντροπή της ανθρωπότητας! Για θαυμάστε την Ευρώπη των αξιών! Την Ευρώπη του πολιτισμού, των τεχνών και της φιλοσοφίας!
 
Μια κάστα οικονομικών συμφερόντων είναι που αφαιμάζουν το αίμα των λαών συσσωρεύοντας πλούτο με κάθε τρόπο και βρίσκουν ηγετίσκους πρόθυμους να τους υπακούσουν.
 
Δεν μπορεί να μην έχετε ακούσει τους υπουργούς “μας” σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν θα κατεβάσουν τον ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, να απαντούν «αν μας το εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα»!
 
 
Άποικοι γίναμε στη χώρα μας και σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα κοινό. Γιατι το κρατικό είναι κοινό, μια που τα ξεπουλάμε όλα για πενταροδεκάρες και το ονομάζουμε ανάπτυξη, Πρόσφατο παράδειγμα η ΛΑΡΚΟ!
 
 
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 169 guests και κανένα μέλος