Υποψήφια με το κόμμα «Ελεύθεροι Ξανά»

Η εμφάνιση του ιού και η πολιτική εργαλειοποίησή του, «έδωσε» το δικαίωμα

στις κυβερνήσεις να στερήσουν θεσμοθετημένα Δημοκρατικά δικαιώματα

και ελευθερίες των πολιτών.

 

Οι ανησυχίες της για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα την ώθησαν να αρχίσει να ασχολείται έντονα με τα κοινά.

 Τη συναντήσαμε και μιλήσαμε μαζί της. Για τις ανησυχίες και τους στόχους της στην πολιτική φαρέτρα.

 Κυρία Παναγιώτου έχετε περάσει απ’ ότι είδα στο βιογραφικό σας και από τα δημοσιογραφικά γραφεία και μάλιστα από το ρεπορτάζ, οπότε αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες σας και την απόφασή σας να ασχοληθείτε με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα.

Κυρία Μπουζιάνη είναι έτσι τα πράγματα. Η Ελλάδα σήμερα μόνο προς το καλύτερο δεν οδεύει, και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική ζωή της χώρας μας.

Υποψήφια με το κόμμα «Ελεύθεροι Ξανά»

 Αναζητώντας τον χώρο που πιστεύω ότι μπορεί να λύσει τα προβλήματα, γνώρισα τον καρδιολόγο κο Φαίδωνα Βόβολη, ο οποίος είναι γνωστός για τον αγώνα του αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας και αποφάσισα να ενταχθώ στο κόμμα που έχει δημιουργήσει. Το «Ελεύθεροι Ξανά».

Έτσι παράλληλα με την άσκηση της Δικηγορίας επέλεξα να αγωνιστώ μέσα από το κόμμα «Ελεύθεροι Ξανά», για καλύτερες ημέρες και θα είμαι υποψήφια Βουλευτής της Α’ Ανατολικής Αττικής, μιας που είμαι κάτοικος του Σαρωνικού.

 

Ποιο ήταν το κριτήριο που σας οδήγησε στον κο Βόβολη;

 Εν πρώτοις συντάχθηκα απόλυτα με τις θέσεις του κου Φαίδωνα Βόβολη και συνάμα με το κόμμα «Ελεύθεροι Ξανά», γιατί όταν αναζήτησα περαιτέρω πληροφορίες για τις θέσεις του και για το τι ακριβώς πρεσβεύει, αντιλήφθηκα ότι οι απόψεις μου ταυτίζονται απόλυτα με αυτές του κου Βόβολη.

Επικοινώνησα μαζί του και του εξέφρασα την επιθυμία μου να προσχωρήσω και να στηρίξω την ανιδιοτελή προσπάθειά του να αλλάξει τη πολιτική ζωή της χώρας μας και αποφάσισα να είμαι υποψήφια βουλευτής για την Α Ανατολική Αττική.

Στόχος μου είναι να αλλάξω πολλά στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, όσο αυτό φυσικά περνάει από το χέρι μου.

 

Ποιο είναι το «πιστεύω» που πρεσβεύει το κόμμα σας;

 Οι θέσεις του «Ελεύθεροι Ξανά», οι θέσεις του Φαίδωνα Βόβολη και οι δέκα δεσμεύσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν άμεσα στην πρώτη μας Κυβερνητική θητεία είναι οι εξής.

Η εμφάνιση του ιού και η πολιτική εργαλειοποίησή του έδωσε το δικαίωμα στις κυβερνητικές δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν στο σύνολο τους τις κρατικές αρχές ώστε να στερήσουν Δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες των πολιτών.

 Παράγουμε νέα πολιτική με σκοπό και αποκλειστικό στόχο την ανακούφιση της καθημερινότητας των πολιτών και την πραγματική προστασία των Δημοκρατικών ελευθεριών του ατόμου. Ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η ενσυναίσθηση μεταξύ κράτους και πολιτών είναι οι τρεις λέξεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό αφήγημα του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”.

Γνωρίζουμε σε κάθε περίπτωση ότι το κράτος έχει συνέχεια και ότι οι υπογραφές των προηγούμενων δεσμεύουν και τους επόμενους.

Σαφώς και θα σεβαστούμε τις ελληνικές δεσμεύσεις αλλά όπου μπορούμε θα επιχειρήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα με τη νόμιμη φυσικά διαδικασία.

 

Οι δέκα δεσμεύσεις μας

 Οι δεσμεύσεις μας, οι οποίες θα γίνουν πράξη την επόμενη ημέρα της ανάληψης της κυβέρνησης. Στην αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει άμεση παραίτηση.

 

Δέσμευση πρώτη:

Ενδυνάμωση του πολιτεύματος της Δημοκρατίας με πραγματικό σεβασμό στην αξία της οντότητας του πολίτη.

 

Δέσμευση δεύτερη.

Δεν υπάρχουν υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις και διαχωρισμοί πολιτών για κανέναν ιατρικό ή άλλο λόγο.

 

Δέσμευση τρίτη

Τέλος στις κατασχέσεις κατοικιών και επιχειρήσεων. Τέλος στις κατασχέσεις και στις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών.

 

Δέσμευση τέταρτη.

Τέλος στις διακοπές ρεύματος ή νερού λόγω οφειλών

Είναι αδιανόητο να μην αντιλαμβανόμαστε ότι το ρεύμα και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά και δεν είναι δυνατόν να διακόπτονται.  

Δέσμευση πέμπτη.

Νέο Δικαίωμα Ζωής» - Πρόγραμμα εξόφλησης συνολικών οφειλών, των πολιτών.

 

Δέσμευση έκτη.

Ιατροί και Διδάσκαλοι σε κάθε ορεινή ή νησιωτική περιοχή της χώρας.

 

Δέσμευση έβδομη.

Ενα νέο, σύγχρονο και δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα. Βάζουμε τέλος στη «μαύρη εργασία».

Θα οριστεί κατώτατη αμοιβή. Θα οριστεί συγκεκριμένο κόστος ενσήμου σε συνάρτηση με τις ώρες εργασίας.

 

Δέσμευση όγδοη.

Πρωταγωνιστής η υγεία του πολίτη

η δωρεάν ιατρική περίθαλψη των πολιτών να μην είναι προνόμιο αλλά δεδομένο.

 

Δέσμευση ένατη.

Ο χριστιανισμός και ο ελληνισμός θα συνεχίσουν να ταυτίζονται. Είναι δικαίωμα του οποιουδήποτε ελεύθερου ανθρώπου να πιστεύει σε όποια θρησκεία αυτός επιθυμεί. Άλλωστε το σύνταγμα της Ελλάδας κατοχυρώνει την ανεξιθρησκεία.

 

Δέσμευση δέκατη.

Δίκαιος έλεγχος στους μετανάστες. Άμεση επιστροφή στις πατρίδες τους με σεβασμό στους μη Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι βρέθηκαν παράνομα στη χώρα μας.

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 180 guests και κανένα μέλος