μας φοβούνται και προσπαθούν να μας μειώσουν

 Οι κονδυλοφόροι του δημάρχου ΒΒΒ έχουν πιάσει εργολαβία με την ΕΒΔΟΜΗ. Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν μας εκπλήσσει. Αυτό δείχνει ότι μας φοβούνται και προσπαθούν να μας μειώσουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασαν στο διαδίκτυο απόσπασμα επώνυμης επιστολής δημότη, που δημοσιεύαμε στη σελίδα “επιστολές - σχόλια”, την ονόμασαν “αρθρο της Εβδόμης” και τη βάφτισαν “fake news”.

Αυτή την εβδομάδα επανήλθαν και πάλι με τα “fake news της Εβδόμης”, γράφοντας ότι δεν απαντήσαμε στον ΝΟΒ που μας ενεχείρισε επιστολή.

 Η επιστολή του ΝΟΒ δημοσιεύεται στο παρόν έντυπο φύλλο της "7ης", στη σελίδα “επιστολές - σχόλια” όπως και η προηγούμενη επιστολή της αναγνώστριας.

Και δημοσιεύεται στο παρόν, γιατί πάντα η ύλη έχει μία ροή αφενός και αφετέρου, η επιστολή ήρθε στα χέρια μας την Δευτέρα 17/1/22.

Βιάστηκαν -για άλλη μια φορά- οι “κοντυλοφόροι να γεμίσουν το διαδίκτυο, χωρίς να μπουν στον κόπο να αναρωτηθούν. Μα τι λέω; Αφού αυτός είναι ο σκοπός τους.

Μέχρι σπιουνιές έγραψαν για να διχάσουν την οικογένειά μας. Τόση ξετσιπωσιά!!!

 Τί να υποθέσω; τους συστήνω να κάνουν έναν αντιλυσσικό ορό.

Nα σημειώσω δε, ότι ανάλογη επιστολή, σαν αυτή που δημοσιεύσαμε, της Αικ. Παλούμπη, όπως μας είχε ενημερώσει η ίδια και όπως μας βεβαίωσε και η πρόεδρος του ΝΟΒ, είχε στείλει και στον Ομιλο. (mail 14.12.21, 10.19 π.μ), πολύ πριν φτάσει σε εμάς.

Δεν θα ήθελα να σκεφθώ ούτε κατά διάνοια ότι ο ΝΟΒ, θα ανεχόταν να δεχθεί πιέσεις από οποιονδήποτε.

Σημειωτέον δε ότι για τα έργα της μαρίνας και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος γράφονται χιλιάδες σελίδες καθημερινά.

 ――――――――

  • troll: στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη με πονηρές, προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένες εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανάρτηση, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει βλάβη και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες.

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 179 guests και κανένα μέλος