Στο προηγούμενο φύλλο μας, (αρ. 1213 – 1/1/22), δημοσιεύαμε στη σελίδα “Επιστολές - Σχόλια”, επωνύμως την επιστολή αναγνώστριας, που αναφερόταν, όπως σημείωνε, σε δύο θέματα: «θέλω να κοινωνήσω δύο σοβαρά θέματα που έχουν γίνει επικίνδυνα για την υγεία της θάλασσας, του περιβάλλοντος των κατοίκων, των λουομένων και γενικά των ζωντανών οργανισμών» και έγραφε συγκεκριμένα στη ρύπανση της θάλασσας από την επέκταση της μαρίνας στη Βουλιαγμένη και τις “στάνες” γατιών που έχουν κατακλύσει την περιοχή «...Οι γάτες έχουν εκφυλιστεί με την κατεργασμένη φτηνή τροφή. Κάνουν την ανάγκη τους παντού, ακόμη και πάνω στα μάρμαρα!».

Παρά το ότι λοιπόν η επιστολή έφερε υπογραφή, και μάλιστα μάθαμε από την υπογράφουσα ότι την κάλεσε ο δήμαρχος και μίλησαν, “παπαγαλάκι” του δημάρχου που υποκαθιστά το Γραφείο Τύπου του Δήμου, ανάρτησε και κοινοποίησε στο διαδίκτυο, τμήμα της επιστολής γράφοντας: «Ta fake news της Εβδόμης», αποκρύπτοντας ότι το κείμενο είναι επιστολή με υπογραφή, που δημοσιεύθηκε στη σελίδα που φιλοξενεί αναγνώστες και όχι μόνο.

Οταν το διάβασα, απευθύνθηκα στη σελίδα που το είδα αναρτημένο και ζήτησα από το διαχειριστή της να διορθώσει το λάθος.

Η διόρθωση έγινε εν μέρει και μάλιστα έγραψε -αν είναι δυνατόν- ότι το κομμάτι του κειμένου το πήρε από τον κο Κυπριώτη! Δηλαδή, δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει όλο το κείμενο για να μπορεί να απαντήσει, αλλά περιορίστηκε σε ένα τμήμα και έγραψε “τη δική της ιστορία”, ή “ότι του φανεί του λολοστεφανή” κατά την προσφιλή έκφραση του Δημάρχου.

Στη συνέχεια έχει αφαιρέσει διάφορα τμήματα των σχολίων της και βέβαια και το δικό μου σχόλιο!

Είναι ανήθικο, και εφιστούμε την προσοχή στο δήμαρχο, γιατί τέτοιου είδους δημοσιεύματα, μόνο κακό του κάνουν. Δεν του προσφέρουν καμμιά θετική υπηρεσία. Ο κόσμος και κρίση έχει και βλέπει...

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος