Να ευχηθούμε για την Εθνική μας Ηρωική Επέτειο, την 28η Οκτωβρίου 1940. Την επέτειο που άλλαξε το ρουν της ιστορίας για άλλη μία φορά, από τους Έλληνες.

Την επέτειο που η Ελλάδα με τους Ελληνες έβαλε το στήθος της μπροστά και έκοψε τις ορέψεις του φασίστα Ιταλού εισβολέα και Γερμανικού 3ου Ράιχ, έτσι ώστε να μην πραγματοποιήσουν τα μεγάλα τους όνειρα.

Κι αυτή την ημέρα που η Ελλάδα τιμά, αυτή την ημέρα που οι Ελληνες κλίνουν το γόνυ στους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, στους εκατοντάδες χιλιάδες ακρωτηριασμένους και ανάπηρους, διάλεξε η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ να επισκεφθεί την Αθήνα!

Κι εμείς, οι πολιτικοί χαχόλοι της ελληνικής κυβέρνησης κλείσαμε τους δρόμους για να την υποδεχθούμε.

Να υποδεχθούμε τον άνθρωπο εκείνο, που κατασυκοφάντησε τους Ελληνες ως τεμπέληδες και ανεπρόκoπους για να καλύψει τις δικές τους πομπές. Να κλέψουν το αίμα των Ελλήνων για να καλύψουν τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες που χρεωκοπούσαν, και τις έσωσαν.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές, το έχουμε προτείνει σε βουλευτές να θέσουν ερώτημα στη Βουλή, για τα 18 τρις τοξικά των τραπεζών τους, που κάλυψε η Μέρκελ καταστρέφοντας όλη την ελληνική οικονομία και στέλνοντας τους Ελληνες στην αυτοκτονία και την πείνα, αλλά ουδείς ασχολήθηκε.

Σήμερα 29 Οκτωβρίου, το ακούσαμε και στην τηλεόραση, από το σταθμό του ΟΡΕΝ, δια στόματος Βαρουφάκη.

Και όμως, και οι δύο παρουσιαστές δεν αντέδρασαν, δεν είπαν λέξη! Δεν απόρησαν! Τέτοιος παχυδερμισμός, τέτοιος ξεπεσμός στα ελληνικά πολιτικά και δημοσιογραφικά πόστα!

Ετσι λοιπόν, με το αφήγημα που πούλησε η Μέρκελ έστρεψε το γερμανικό λαό εναντίον των Ελλήνων, πιστεύοντας ότι εμείς τους πήραμε τα λεφτά, εμάς δάνεισαν, για να μας σώσουν!

Και βέβαια γιατί να μην το πιστέψουν; Τί γνωρίζουν οι νέοι Γερμανοί για τον πόλεμο του 1940; Τί μαθαίνουν στα σχολεία τους; Το ακούς και ανατριχιάζεις. Το γράφει ο Γερμανός ιστορικός και καθηγητής πανεπιστημίου, Χάγκεν Φλάισερ, ότι στα Λύκεια της Γερμανίας διδάσκονται με δύο ...υποσημείωσεις για το 1941, ότι «ενόψει της επικείμενης επιχείρησης Μπαρμπαρόσα κατά της ΕΣΣΔ, η Βέρμαχτ έπρεπε να προφυλάξει τα νώτα της, και μετέπειτα ότι «με την προώθηση του Κόκκινου Στρατού στα Βαλκάνια, η Βέρμαχτ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα» (πηγή: HuffPost). Ντροπή και όνειδος!

Οτι πήραν το χρήμα της Ελλάδας, ως αναγκαστικό δάνειο, που δεν το επέστρεψαν ποτέ, μούγκα. Ότι κατέστρεψαν συθέμελα τις υποδομές της Ελλάδας και έπρεπε να τις αποζημιώσουν, κουβέντα.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 guests και κανένα μέλος