γιατί χρησιμοποίησαν τους Ελληνες σαν πειραματόζωα...

Η Μέρκελ, αποχωρώντας από την πολιτική σκηνή, νιώθει “τύψεις” - λέει - γιατί “φέρθηκαν σκληρά στους Έλληνες” κάτω από την απαίτηση του Σόιμπλε, ο οποίος ήθελε “να τιμωρήσει τους Ελληνες”.

Έτσι λοιπόν οι Γερμανοί τιμώρησαν τους Έλληνες στερώντας, σε πάρα πολλούς τη ζωή τους (αυτοκτονίες), τα σπίτια τους (πλειστηριασμοί), την οικογένειά τους (έφυγαν τα παιδιά τους σε άλλες χώρες) και βέβαια χάνοντας τις περιουσίες τους, για να τρέξουν τα κοράκια να τις αγοράζουν μπιλ παρά.

Οι Γερμανοί παραμένουν ίδιοι στη νοοτροπία. Βρήκαν την ευκαιρία να καθυποτάξουν την Ελλάδα. Ό,τι δεν πέτυχαν το 1940, με τα όπλα το πέτυχαν σήμερα με τα μνημόνια, οικειοποιώντας όλη την εθνική μας περιουσία.

Βρέθηκαν όμως και πρόθυμοι, όλοι οι δικοί μας πρωθυπουργοί, και υπέγραψαν την κατάπτυστη καταδίκη των Ελλήνων και της Ελλάδας, για 99 χρόνια! Μην ξεχνάμε τη φράση από τους οσφυοκάμπτες δημοσιογράφος και πολιτικούς «υπογράψτε ότι να'ναι»

Παραδόσανε όλη την δημόσια περιουσία στο “Υπερταμείο”, στα γερμανικά χέρια κατ’ ουσίαν, για να μην πιπιλάμε την καραμέλα της Ε.Ε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 127 guests και κανένα μέλος