Το κεφάλαιο “Γεωργίου” για μας έχει κλείσει, αλλά οι αναγνώστες δεν είναι ικανοποιημένοι. «Δεν τα είπατε έντονα», «τον χαϊδέψατε», «έπρεπε να τα γράψετε πιο καυτά», είναι λίγα από τα όσα μας τηλεφωνούν ή μας στέλνουν οι αναγνώστες. Oπως είναι και κάποια μηνύματα, που τα “λογοκρίναμε” και δεν τα δημοσιεύουμε, γιατί χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς ...αχαρακτήριστους.

Εμείς σημειώνουμε για άλλη μια και φορά ότι ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Κρίνεται και θα κρίνεται...

Και επειδή εμείς δεν αλλάξαμε, δημοσιεύουμε ένα απόσπασμα από άρθρο του Θ. Γεωργίου, που αναφερόταν στην «διοιητική δομή των ΒΒΒ» για να θυμηθούμε τι έλεγε πριν ένα χρόνο:

«Η διοικητική δομή των ΒΒΒ έχει μετατραπεί σ’ ένα απέραντο σκουπιδότοπο όλες τις εποχές του χρόνου. Δεν αναφέρομαι μόνον στις ακτές, εκεί όπου το καλοκαίρι δεν μπορείς να πλησιάσεις, γιατί και στην παραλία τα σκουπίδια επιτίθενται στην ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας, αλλά και στη θάλασσα, όπου εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει πώς «γεννιούνται» εκεί σκουπίδια.

Με ενδιαφέρει να καταλάβω πώς και γιατί η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ κρίνει ότι το ζήτημα των σκουπιδιών θα πρέπει να ενταχθεί σ’ ένα πρόγραμμα νεοφυούς επιχείρησης και «έξυπνης πόλης», ενώ όλοι εμείς οι δημότες δεν ζούμε σε μια «απέραντη χωματερή»! Η αντίφαση αυτή ανάμεσα στους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ και την καθημερινή συνθήκη των σκουπιδιών που ζούμε στις γειτονιές μας, χαρακτηρίζει τελικά το «ήθος της πόλης» στην οποία ζούμε.

Συνοπτικά και συμπερασματικά δηλώνω, ότι ως δημότης στην διοικητική δομή ΒΒΒ θέλω να ζω, να κατοικώ και να διαμένω σε μια καθαρή πραγματική πόλη και όχι σε μια «έξυπνη πόλη», η οποία δεν μπορεί ως διοικητικός μηχανισμός να «μαζέψει τα σκουπίδια» της».

απόσπασμα από το άρθρο του Θ. Γεωργίου, 20/9.20.

Η κατάσταση που περιγράφει στο άρθρο του, ο Θ. Γεωργίου δεν έχει αλλάξει στο Δήμο. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε με ένα “σερφάρισμα” στο ιντερνετ και στο facebooκ, όπου οι πολίτες καταγράφουν τις παρατηρήσεις τους, άσχετα αν ο δήμαρχος το ονομάζει «αρλουμπολογία του διαδικτύου», ενώ παράλληλα έχει οργανώσει ολόκληρο ιστό παρακολούθησης και απαντήσεων...

Άννα Μπουζιάνη 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος