Επιστολή & σχόλια για «Κακόβουλο, μειωτικό και, καταφανώς, ανακριβές, “ανώνυμο άρθρο”»

Ελάβαμε την παρακάτω επιστολή, από αναγνώστη μας, κάτοικο Βούλας, όπως αναγράφει στη διεύθυνσή του, στην οποία σχολιάζει ”ανώνυμη επιστολή” ηλεκτρονικού μέσου.

Δεν συνηθίζουμε να δημοσιεύουμε απαντήσεις σε δημοσιεύματα άλλων μέσων, αλλά επειδή αφορά ονομαστικά την πρόεδρο της Τ.Ο. της Ν.Δ. Κλαίρης Σαραντάκου και την ιστορία με το έγγραφο που πήγε στο Δήμο, αλλά επέστρεψε ως "εκ παραδρομής", θεωρούμε ότι πρέπει να δημοσιευθεί. Ο επώνυμος επιστολογράφος ζητάει να κρατηθεί απόρρητο το όνομά του, και τον κατανοούμε γιατί στο Δήμο ΒΒΒ, «τα σκιάζει η φοβέρα...»

 

Αγαπητή ΕΒΔΟΜΗ,

Κακόβουλο, μειωτικό και, καταφανώς, ανακριβές, “ανώνυμο άρθρο”, που δημοσιεύτηκε σε αμφιβόλου σοβαρότητας και αντικειμενικότητας «αλλοδαπή» ιστοσελίδα (Notia Press), καταφέρεται κατά της Προέδρου της τοπικής οργανωσης της Ν.Δ. και Διευθύντριας του Υπουργείου Εσωτερικών κας Σαραντάκου, ενώ υπερασπίζεται, εξυμνεί και, κατά το κοινώς λεγόμενο, “λιβανιζει” τον κο Κωνσταντέλλο –που, κυριολεκτικά, έχει “λυσάξει” κατά της κας Σαραντάκου – πράγμα που με οδηγεί, ως υπεύθυνο πολίτη, να σας απευθύνω την παρούσα, επωνύμως.

Τολμά δε ο “ανώνυμος” να θίξει και την έγκριτη και καταξιωμένη εφημερίδα σας (μας), ΕΒΔΟΜΗ.

 

Συγκεκριμένα:

1. Αναφέρεται στην πολιτική κυριαρχία Κωνσταντέλλου στα δημοτικά των 3Β και σε δήθεν κυβερνητική στήριξή του από τη Ν.Δ.

Πότε αλήθεια του δόθηκε επίσημη στήριξη από την Νέα Δημοκρατία; Ας μας το δείξει, αν έχει, κάποια επίσημη δημοσίευση στήριξης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Οσον αφορά τη διακομματική στήριξη, ξέρουμε σίγουρα ότι την είχε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όλοι γνωρίζουμε τις στενές σχέσεις του με την κα Δούρου, η οποία ήταν πανταχού παρούσα, μαζί του. Αλλά και ο κος Κόνσουλας του ΚΙΝΑΛ ήταν μαζί του, όμως όταν αντελήφθη το ποιόν του κ. Κωνσταντέλλου, διαχώρισε τη θέση του.

2. Αναφέρεται στην υποτονική αντίδραση της αντιπολίτευσης του Δήμου. Μα για ποιά αντιπολίτευση μιλάνε; Του κου Δαβάκη, της κας Σίνα και των υπολοίπων; Η Αντιπολίτευση, θέλοντας και μη, ουσιαστικά είναι απούσα!

Αν υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση δεν θα είχε πάρει 72%. Ελλείψει σοβαρού αντιπάλου και με τις κατάλληλες μεθοδεύσεις του, πήρε αυτό το ποσοστό. Καλό θα ήταν επίσης, να  δούμε και το ποσοστό της αποχής που άγγιξε, ειδικά στη Βουλιαγμένη, το 43%.

3. Οσον αφορά τα γραφόμενα τού κου Κυπριώτη, δεν τον βλέπω να υβρίζει κανέναν, αλλά να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα της πόλης μας, για τα οποία η Δημοτική Αρχή δεν κάνει τίποτα.

Δηλαδή το ότι κόβονται δένδρα, το ότι η Βουλιαγμένη «ξεπουλήθηκε στα οικονομικά συμφέροντα» και το γεγονός ότι σε τρία χρόνια θα είμαστε σχεδόν εξόριστοι στον ίδιο τον Δήμο μας, δεν πρέπει να ειπωθεί από κανέναν;

 Αλλά ξέχασα ο «δημοκράτης» κος Δήμαρχος-πιλότος-κυβερνήτης, δεν δέχεται αντίλογο. Πρέπει όλοι να συμφωνούν μαζί του, όπως άλλωστε αναγράφει και η ταμπέλα -σήμα κατατεθέν- πάνω στο γραφείο του, με το εγωκεντρικό σλόγκαν: «Κανένας δεν είναι αλάνθαστος εκτός απ’ τον Κάπταιν»!

 4. Η δε εφημερίδα «Εβδόμη», στην οποία παρεμπιπτόντως έστειλε εξώδικο γιατί τάχα δημοσίευσε ανώνυμη επιστολή, είναι η παλαιότερη του Δήμου μας και ο κος Βενετσάνος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από την τοπική κοινωνία, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. 

5. Αυτά δε που αναφέρονται για τη συνεργασία του κου Κυπριώτη με την Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. κας Κλαίρης Σαραντάκου, είναι για γέλια και για κλάματα. Το ότι ήταν κάποτε συνυποψήφιοι σε κάποιον συνδυασμό τί σημαίνει;  Απλά εξυφαίνονται θεωρίες συνωμοσίας γιατί πρέπει πάντα, κάποιοι να φαίνεται ότι είναι εναντίον του «captain».

Υπήρχε λοιπόν καλύτερος «στόχος επίθεσης» από την Πρόεδρο της τοπικής Κλαίρη Σαραντάκου που τον νίκησε “κατά κράτος” στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., αφού όπως όλοι γνωρίζουμε πως αντίπαλός της δεν ήταν, στην ουσία, η ανθυποψήφια, αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος που στήριζε την κα Φαρμακίδου φανατικά.

Υπόψιν, ότι η κα Σαραντάκου ήταν προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως υποψήφια, στις Ευρωεκλογές. Μήπως τελικά χτυπάμε το σαμάρι αντί για το άλογο, όπως λέει η παροιμία;

6. ΄Οσον αφορά τη «δήθεν» καταγγελία του πολίτη, για την οποία η κα Σαραντάκου ζήτησε εξηγήσεις από την διοικητική υπηρεσία του Δήμου ως όφειλε,  αφού η καταγγελία χρεώθηκε στην Διεύθυνση του Υπουργείου, που προϊσταται -και θα ήταν παράλειψη οφειλόμενης ενέργειας αν δεν το έπραττε- οι αιτήσεις του πολίτη και η καταγγελία του έχουν δημοσιευθεί από τον ίδιο στην ιστοσελίδα που διατηρεί. 

Τι φοβόταν η Διοικητική υπηρεσία του Δήμου, αν είχε κάνει σωστά την δουλειά της και δεν ήθελε να απαντήσει; Ή μήπως έχει πάρει εντολή από το δήμαρχο να απαντάει, όπου αυτός αποφασίζει;

Και εδώ προκύπτει το ερώτημα, γιατί, αφού πήρε στην ουσία εντολή η εν λόγω Διευθύντρια να πράξει τα δέοντα, ο Υπουργός, μετά από 10 μέρες, άλλαξε γνώμη. Ποιός άραγε παρενέβη; 

Βέβαια, όπως πάντα κάνουν, «τα παπαγαλάκια» του Δημάρχου, έριξαν μπόλικη λάσπη στην κα Σαραντάκου, που  την αναφέρουν συνέχεια ως “υπάλληλο”, απαξιώνοντας έτσι όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου, ενώ εκείνη έχει την τιμή να προΐσταται ως Διευθύντρια στο Υπ. Εσωτερικών, αλλά, ο “επιστολογράφος”, δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Το μόνο που έγραψε ο “ανώνυμος” είναι ότι άμεσος Προϊστάμενός της είναι ο Υπουργός και ο νοών νοείτο. 

7. Το ότι ο Δήμαρχος είναι «εκτός κάδρου» της Ν.Δ. και του Πρωθυπουργού είναι γεγονός αναμφισβήτητο, αφού ο Πρωθυπουργός δεν του μιλάει καν, αντίθετα επειδή η στάση του σώματος λέει πολλά, δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση στη Βούλα, που έγινε πέρυσι. Ο Πρωθυπουργός τού είχε γυρισμένη την πλάτη και όσοι ήταν παρόντες παρατήρησαν ότι δεν του απηύθυνε ούτε μια λέξη.

8. Τώρα για τα αναγραφόμενα  «ότι ο Δήμαρχος δείχνει πιο ισχυρός από ποτέ μέσα στην ΄”γαλάζια οικογένεια”, αφού συντονίζει ο ίδιος το 85% των θεμάτων ΠΕΔΑ και ΚΕΔΕ»,  ε, πια το Ναπολεόντειο σύμπλεγμα που του καταλόγισε  με πρόσφατη επιστολή του, γνωστός Αντιπεριφερειάρχης του κυρίου Πατούλη, έχει και τα όριά του. Σε λίγο θα μας πούνε ότι την Περιφέρεια δεν την διοικεί ο Πατούλης  που τον αναφέρουν «ως τον άλλοτε πανίσχυρο Περιφερειάρχη Αττικής», αλλά ...ο δήμαρχος κος Κωνσταντέλλος.

9. Οι συχνές και έντονες αντιδράσεις του Δημάρχου και οι δημοσιεύσεις των γνωστών «δήθεν δημοσιογράφων της αυλής του» ίσως χρήζουν ακόμη και επιστημονικής εξέτασης ειδικών, αφού δεν δέχεται, ως το ανώτατο πολιτικό πρόσωπο της πόλης, καμία κριτική!

 Και το ερώτημα είναι, τί φοβάται; Ειλικρινά δεν κατανοώ γιατί αντιδρά, ένας δήμαρχος που έχει πάρει το 72%, με σπασπωδικές κινήσεις, ενώ θα έπρεπε να μη φοβάται τίποτα και κανέναν και καμία κριτική.

Δηλαδή τί μπορούν να του κάνουν μια «μίζερη αντιπολίτευση» όπως ειπώθηκε, ένας πρώην στρατιωτικός και ‘’μια απλή δημόσια υπάλληλος’’, κατά την επιστολή του ανώνυμου(;) κατοίκου που δημοσιεύει το εν λόγω site; 

Ή ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ…

 Με εκτίμηση

Κ.Κ.

Με την παράκληση να δημοσιευτούν μόνο τα αρχικά μου τηρώντας το δημοσιογραφικό απόρρητο.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος