Υπάρχει τρόπος. Θέληση υπάρχει; Να που αυτό που προτείναμε προ καιρού από τις στήλες μας, βρήκε ανταπόκριση σε άλλον Δήμο, εκτός του Δήμου ΒΒΒ. Πρωτοπορεί η Φιλοθέη, που απαγορευσε τους φυσητηρες των φυλλων. Στα ΒΒΒ απο τα ξημερωματα δεν ακους τιποτα αλλο. Εχουμε γινει βιομηχανικη ζωνη. Το εχουμε επισημανει, απο την Εβδομη και με αρθρο του ο καθηγητης πολιτικής φιλοσοφίας, Θ. Γεωργιου, ο οποίος κατέληγε ως συμπέρασμα: “Περιμένουμε λοιπόν, από την Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες για την επίλυση του προβλήματος: σύγχρονη κηπουρική με θόρυβο στην περιοχή των 3Β και ταυτόχρονα η ίδια η δημοτική πολιτική εξουσία να αυτοπροσδιορισθεί ως ορθολογικό πολιτικό υποκείμενο”. λεπτομέρειες: https://www.ebdomi.com/arthra-apopseis/15206-i-kipouriki-texniki-sti-voula.html

Ηρθε λοιπόν ο Δήμος Φιλοθέης και το έκανε πράξη. Αναδημοσιεύουμε το κέιμενο του Σταμάτη Νικηταρά:

ΑΣ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΗΡΕΣ ΦΥΛΛΩΝ!

Ενας απο τους βασικους πυλωνες του μοντελου Βουλιαγμενη δια χειρος Γρηγορη Κασιδοκωστα ήταν παντοτε η λελογισμενη ΗΣΥΧΙΑ. Αντι λοιπον αυτο να επεκταθει και πρις Βαρη και Βουλα, εγινε ακριβως το αντιθετο. Η ησυχια ομως δεν ειναι λογια ειναι ΠΡΑΞΕΙΣ. Ο δημαρχος εχει στο μυαλο του για τον δημο ενα απεραντο εργοταξιο, μια πολη με ατελειωτα νταπα ντουπα απο οικοδομες, απο διερχονενα φορτηγα, σκουπιδιαρικα (βλεπε high class σκουπιδοτοπο που ετοιμαζει στη Βαρη), βλεπε μπουζουκομαγαζα που ρχονται στη Βουλιαγμενη, βλεπε ηχορυπανση yabanaki, βλεπε οχλαβοη στην πλατεια Βουλας και την καποτε ησυχη πλατεια Βουλιαγμενης, και πολλα ακομη.

 
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΗΣΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΦΙΛΟΘΕΗ
 

Στη συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ψυχικού, της 31ης Αυγούστου 2020, ως πρόεδρος του ΚΣ εισηγήθηκα, την κατάργηση των φυσητήρων, εξαιτίας της ηχορρύπανσης που προκαλούν.

Ομόφωνα από όλα τα μέλη του ΚΣ Ψυχικού, η εισήγησή μου έγινε δεκτή και προωθήσαμε την απόφαση μας στο δήμαρχο για να προχωρήσει στις αλλαγές του Κανονισμού Καθαριότητας καθώς και στην επικαιροποίηση των προστίμων.

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε ομόφωνα την απόφαση κατάργησης των βενζινοκίνητων φυσητήρων.

Θα επιτρέπονται μόνο οι ηλεκτρικοί, που δεν είναι θορυβώδεις. Μια απόφαση σταθμός για το δήμο μας!

Συγχαρητήρια στο δήμαρχο Dimitris Galanis, στον αντιδήμαρχο Giorgos Papachronis και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού για την καινοτόμα απόφαση που έλαβαν.

Ο δήμος μας αποτελεί τον πρώτο δήμο της χώρας που πρωτοπορεί και σ’ αυτό το θέμα! Ο νέος κανονισμός καθαριότητας θα αρχίσει να ισχύει μετά από 3 μήνες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 112 guests και κανένα μέλος