Ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Κι άργησε μάλιστα. Διαδήλωση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο κέντρο του Ισλαμαμπάντ Νο 2, που επισήμως ονομάζεται ακόμα Αθήνα....

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ

(Όπως είναι επιπλωμένη, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη)

 

Ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Κι άργησε μάλιστα. Διαδήλωση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο κέντρο του Ισλαμαμπάντ Νο 2, που επισήμως ονομάζεται ακόμα Αθήνα. Ανήμερα της πιο μαύρης επετείου για τον Ελληνισμό. 29 Μαϊου 1453 η Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, 29 Μαϊου 2009 το Ισλάμ διαδηλώνει απειλητικά στο κέντρο της πρωτεύουσας της, όσης Ελλάδας κατάφεραν να λευτερώσουν και να κρατήσουν λεύτερη οι πρόγονοί μας. Που αν ήξεραν τότε, για ποιούς   απογόνους έχυναν το αίμα τους, ίσως να είχαν προτιμήσει να παραμείνουν ραγιάδες.

Η επιλογή της ημερομηνίας, μόνο τυχαία δεν ήταν. Φρόντισαν γι’ αυτό εκείνοι οι «Έλληνες» και οι αλλοδαποί που μπαρούτιασαν τους Μουσουλμάνους διαδηλωτές και τους έβγαλαν στους δρόμους. Οι καταγγελίες κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα και άλλων περιοχών γύρω από το κέντρο, που μίλησαν στα κανάλια μετά την διαδήλωση, ήταν αποκαλυπτικές: «Είδαμε Έλληνες, που τους γνωρίζουμε ότι είναι μέλη του...  – ανέφεραν το όνομα κοινοβουλευτικού κόμματος που πλειοδοτεί εδώ και χρόνια υπέρ των λαθρομεταναστών - να εφοδιάζουν τους λαθρομετανάστες με πανό και ντουντούκες. Ήταν φανερό ότι τους καθοδηγούσαν. Είδαμε και Αλβανούς καθοδηγητές ανάμεσά τους». (Ελέγχεται ως απίστευτο!).

Υπάρχουν και άλλοι καθοδηγητές που δεν είναι ούτε Έλληνες, ούτε Αλβανοί και που συνδαυλίζουν εδώ και χρόνια την οργή των ολοένα πληθυνόμενων ανέργων και πεινασμένων Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που περιφέρονται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Η Ε.Υ.Π. έχει κατακλύσει με αμέτρητες σχετικές αναφορές το γραφείο του δημοσίως ευχαριστούντος τους λαθρομετανάστες που εποικίζουν τη χώρα μας, υπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου. Η κυβερνητική «νιρβάνα» έναντι της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, καταχώρησε προφανώς αυτές τις αναφορές στην αδιατάρακτη γαλήνη κάποιου συρταριού.

Οι πλέον έγκριτοι Έλληνες αστυνομικοί συντάκτες, κρούουν εδώ και χρόνια τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι ξένοι πράκτορες έχουν διεισδύσει στους πολυπληθείς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζούν στην Ελλάδα, δημιουργώντας και καθοδηγώντας πυρήνες ακραίων ισλαμιστών φονταμενταλιστών. Ένας από τους πλέον γνωστούς αστυνομικούς συντάκτες και αναλυτές, ο Γιώργος Φιλιππάκης-του οποίου τα ρεπορτάζ συνήθως επαληθεύονται από τις εξελίξεις, βασιζόμενα σε αξιόπιστες υπηρεσιακές πηγές-κατονομάζει τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α., της Βρετανίας, της Τουρκίας και της Αλβανίας ως πρωτοστατούσες στην στρατολόγηση, οργάνωση και καθοδήγηση νέων, θερμοκέφαλων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο Ελλαδιστάν.


Οι στρατολογημένοι «μουτζαχεντίν», (τη μούτζα εκ του μουτζα-χεντίν κρατείστε την για την αυτοκριτική μας) από κει που λιμοκτονούσαν περιφερόμενοι ασκόπως, εμφανίζονται ξαφνικά καλοζωισμένοι, καλοντυμένοι, με ακριβά κινητά και με πάκο τα ευρώ στην τσέπη. «Τι έγινε, ρε Χασάν»; τον ρωτούν οι πεινασμένοι συμπατριώτες του. Κι ο Χασάν τους εξηγεί, οπότε στην επόμενη συνάντηση με τους γενναιόδωρους κυρίους παρευρίσκονται και ο Αλή, ο Μουσταφά, ο Μεχμέτ και πάει λέγοντας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός συνταγματάρχη της αλβανικής μυστικής υπηρεσίας, SHIK, που κατοικεί εδώ και έξι χρόνια στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών και στρατολογεί Αφγανούς, κυρίως, λαθρομετανάστες.

Φημολογείται-και από δεοντολογία τονίζω το «φημολογείται» - ότι υψηλόβαθμος αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας μας, με μεγάλη πείρα και ευρύτατο κύκλο «πηγών» στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, έχει εδώ και πέντε μήνες ενημερώσει «αρμόδιο» υπουργό, ότι στα λεγόμενα «Δεκεμβριανά» του 2008 συμμετείχε μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, υπό την κάλυψη της κουκούλας. Έχει επίσης ενημερώσει ότι ετοιμαζόταν δυναμικό συλλαλητήριο μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας κι ότι απλώς ανεζητείτο η αφορμή. Αξίζει όμως της προσοχής μας αυτή η φήμη, επειδή έχει δει το φως της δημοσιότητας σε δύο καθημερινές εφημερίδες, δύο εβδομαδιαίες και σε έναν τηλεοπτικό σταθμό από τους αποκαλούμενους «μικρούς». Διαφορετικής ιδιοκτησίας τα πέντε μέσα ενημέρωσης, προσκείμενα σε τρία διαφορετικά από τα εντός Βουλής κόμματα. Η ανησυχητική πληροφορία «αναρτήθηκε» και σε αρκετές ιστοσελίδες, αλλά ας πούμε ότι την αναπαρήγαγαν.


Περισσότερο ανησυχητικές είναι κάποιες άλλες εκμυστηρεύσεις αξιωματικών των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας σε δημοσιογράφους. Σύμφωνα με αυτές έχουν εδώ και χρόνια ενημερώσει κατ’ επανάληψη τους υπηρεσιακούς και πολιτικούς προϊσταμένους τους και για την στρατολόγηση ιμάμηδων στην Ελλάδα από την Αλ Κάϊντα. Οι ιμάμηδες αυτοί στρατολογούν με τη σειρά τους νεαρούς μουσουλμάνους στα αυτοσχέδια υπόγεια τζαμιά, τα διάσπαρτα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ένα από αυτά τα τζαμιά πυρπολήθηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Μαϊου. Μακάρι να μην ήταν προβοκάτσια. Μακάρι κι αυτό που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια να είναι ένας γλωσσομαθής σκύλος.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας μας, αν και σε ανησυχητικό βαθμό διαβρωμένες-κυρίως από τις αμερικανικές-δεν κοιμούνται, όπως κατ’ επανάληψη έχουν κατηγορηθεί από την πλειονότητα των ελληνικών Μ.Μ.Ε. Παρακολουθούν, καταγράφουν και ενημερώνουν. Αυτή που καμώνεται ότι κοιμάται είναι η κυβέρνηση, πιστή- και σ’ αυτό το ζήτημα- αντιγραφέας των προκατόχων της.  Ουσιαστικά ανενόχλητη, η Τουρκία από το 2006 έως σήμερα μάς έχει στείλει πάνω από μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τις καταγραμμένες από τις λιμενικές αρχές, αφίξεις. Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει για τους μη καταγραμμένους.


188 χρόνια μετά την έναρξη της Επανάστασης του 1821, το Ισλάμ είναι πάλι εδώ, πολυάριθμο και απαιτητικό. Κι εμένα δεν μ’ ενδιαφέρει το τι λέει ο κάθε Παυλόπουλος, αλλά η προειδοποίηση του Ο.Η.Ε., ότι με τη διαρκώς αυξανόμενη  εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η ανοχύρωτη χώρα μας το 2013 θα φιλοξενεί κατ’ ελάχιστον 4,5 εκατ. λαθρομετανάστες, στην πλειονότητά τους μουσουλμάνους.

Α, ρε καημένες ψυχούλες των οπλαρχηγών της Εθνεγερσίας μας! Οι διάφοροι ξενο- προσκυνημένοι Κωλέτηδες και Μαυροκορδάτοι της εποχής σας, που σας έσπαγαν τ’ ... (διαγράφεται μιά λέξη), τότε που ματώνατε για να λευτερώσετε την πατρίδα, φαντάζουν σήμερα υπερ-πατριώτες σε σύγκριση με τους κυβερνήτες μας της τελευταίας εικοσαετίας. Μετ’ ου πολύ, για να διασχίσει Έλληνας το κέντρο της Αθήνας, θα πρέπει να κρατά αγκαλιά το Κοράνι και να φωνάζει «Αλλάχ ουάκμπαρ».

 

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 559 επισκέπτες και κανένα μέλος