Και για να καταδείξει ότι δεν έχασε τίποτα ο Δήμος φέρνει παράδειγμα την απώλεια της παραλίας της Βούλας από τη Μετοχική εταιρεία (ΜΕΕΚΒ), λέγοντας:

«Ξέρετε με τα χαμένα δικαστήρια έχουμε μια πολύ μεγάλη διάθεση εδώ.

Λένε κάτι σοφοί δημοσιογράφοι* της περιοχής. “Χάσαμε την παραλία της Βούλας”

 

Ποιά χάσαμε; Την είχαμε ποτέ δηλαδή; Αν την είχαμε γιατί πήγαμε και την ζητήσαμε παραχώρηση από τον ΕΟΤ; Αμα είναι κάτι δικό σου πας στον άλλον και ζητάς να στο παραχωρήσει; Την χάσαμε! Θεωρητικολογίες!!!

Ανατριχιάσαμε! Πώς ο δήμαρχος θα διεκδικήσει τα κεκτημένα του δημοσίου και του δήμου, όταν διερωτάται αν την είχαμε ποτέ την παραλία;

Την παραλία της Βούλας τη διαχειρίζεται από τη δεκαετία του 1930, η Κοινότητα Βούλας, ο Δήμος Βούλας και ο Δήμος ΒΒΒ, με αναπλάσεις, παιδικές χαρές, αγάλματα και ο λαός της Βούλας και του λεκανοπεδίου της Αττικής, και δεν μας ανήκει!

 

Ανήκει στην ιδιωτική εταιρεία και όχι στο δημόσιο και στο δήμο, που είναι δημόσιος φορέας;

 

Κι αν είναι έτσι κύριε δήμαρχε, γιατί πληρώνουμε δικηγορικά γραφεία και προχωράμε σε δικαστικές διενέξεις;

Για την τιμή των όπλων;

Aννα Μπουζιάνη


 

...σοφοί δημοσιογράφοι

* Δεν τα λέει ένας “σοφός δημοσιογράφος”, κύριε δήμαρχε, αλλά ο πρώτος -ιστορικά- Αντιδήμαρχος Βούλας - εκπρόσωπος του Δήμου (1982-86) και Πρόεδρος της Νομικής Επιτροπής.

Ας κοιτάξετε το Βασιλικό Διάταγμα (Β.Σ.) του 1940 και την ισχύουσα Κ΄ Συντακτική Πράξη του 1968, κι όχι μόνο κάποια δικαστική απόφαση.

Και πάνω απ’ όλα, το Δημόσιο κοινωνικό συμφέρον κύριε Δήμαρχε, και ν’ αφήσετε τις ειρωνίες από το επίσημο βήμα του Δήμου, εκ του ασφαλούς και χωρίς δυνατότητα αντίλογου.

Παραδειγματιστείτε από την ευπρέπεια της εφημερίδας μας. Σας κρίνει, αλλά δεν σας ’βρίζει, ούτε σας μειώνει, και αποκτήστε ευήκοα ώτα για το καλό της πόλης, από γηραιότερους και παλαιότερους.

Κώστας Βενετσάνος
Α’ Αντιδήμαρχος Δήμου Βούλας
 
paralia notos agalma 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 guests και κανένα μέλος