η σιωπή δεν σας απαλλάσσει των ευθυνών

 Η κατάσταση στην παραλία της Βάρκιζας, το Ρέμα Κόρμπι, η κατάσταση του Νεκροταφείου Βάρης και και...

Πριν από δύο περίπου χρόνια σε ισάριθμες προεκλογικές ομιλίες, απευθυνόμενος κυρίως στην οικονομική ελίτ του τόπου, είχα τονίσει ότι: η σιωπή δεν σας απαλλάσσει των ευθυνών, αλλά σας καθιστά ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

Σήμερα είμαι υποχρεωμένος από την ιδιότητα του τοπικού συμβούλου της αντιπολίτευσης στη ΔΕ Βάρης, να επαναλάβω τα ίδια λόγια σε ολόκληρη την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, σε όλους του Δημότες των 3Β, αλλά και σε ελάχιστους δυστυχώς συμβούλους της πλειοψηφίας, που πιστεύουν ότι σιωπώντας δεν έχουν ευθύνη, όταν οι συνεχόμενες ήττες του Δήμου, είναι και ήττες σε βάρος των Δημοτών.

Η κατάσταση στην παραλία της Βάρκιζας, το Ρέμα Κόρμπι, η κατάσταση του Νεκροταφείου Βάρης, αλλά και μύρια άλλα προβλήματα, από το Κυκλοφοριακό μέχρι την Καθαριότητα και από το Χέρωμα ως το Πανόραμα, θα εμφανιστούν ξανά στα προεκλογικά φυλλάδια μετά από δύο χρόνια.

Το βάρος της Αντιπολίτευσης, όπως το βλέπουν οι δημότες, το σηκώνει μόνη της η εβδομαδιαία Εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ, παρά το ΠΑΡΑΝΟΜΟ εμπάργκο που της έχει επιβληθεί από τη Δημοτική Αρχή.

 

Αγαπητοί συνδημότες: Aν νομίζετε ότι θα δώσετε λύσεις στα προβλήματα του Δήμου, με την ψήφο σας μετά από δύο χρόνια, πλανάστε πλάνην οικτρά. Τότε θα είναι πολύ αργά, αφού θα έχουν ρυθμιστεί όλα «νόμιμα», ακόμη και για την επόμενη Δημοτική Αρχή. Θα μένει μόνο η διαχείρισή τους.

Κάνω έκκληση λοιπόν, από τις στήλες της εφημερίδες ΕΒΔΟΜΗ, σε όλους τους ανιδιοτελείς και μη διαπλεκόμενους, ανεξαιρέτως κομματικής συμπάθειας, με μοναδικό όπλο την αγάπη για τον τόπο.

 

Αυτό-Επιστρατευθείτε! Έχετε χρέος στα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, γιατί μόνο έτσι μπορείτε να σταματήσετε τον κατήφορο. Κάποιοι όμως πιστεύουν πως η Δημαρχία θα πέσει στα χέρια τους σαν ώριμο φρούτο και για αυτό ξάπλωσαν κάτω από τη μηλιά και περιμένουν.

Αγαπητοί μου, όταν θα πέσει το μήλο δεν θα είναι ώριμο, αλλά σάπιο και θα σας λερώσει πατόκορφα...

Και για εσάς δεν νοιάζομαι, σας αξίζει τέτοιο πάθημα, λυπάμαι για τον τόπο, στενοχωριέμαι για τις επόμενες γενεές που θα βλέπουν τη ΒΟΥΛΑ, μια πόλη μέσα στην πόλη, θα πηγαίνουν για μπάνια στην Ανάβυσσο και τα Λεγραινά, θα βλέπουν παλιές ελληνικές ταινίες και θα αναρωτιούνται, ποιοι ξεπούλησαν την παραλία της Βάρκιζας; Ποιος χάρισε την παραλία της Βούλας; Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι έδαφος Ελληνικό; Ανήκει στη Βουλιαγμένη;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝΥΠΥΘΥΝΟΙ

 

ΥΓ: Κάποιοι, όπως ειπώθηκε προηγούμενα, περιμένουν ξαπλωμένοι κάτω από τη μηλιά για να πέσει το μήλο όταν ωριμάσει. Φίλοι μου το μήλο θα πέσει, αλλά θα είναι σάπιο και το μόνο βέβαιο είναι, πως εσείς θα λερωθείτε και ο λαός θα πληρώσει όπως πάντα…. το καθαριστήριο.

Βασίλης Σιαμέτης

Τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε. Βάρης

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 guests και κανένα μέλος