Μονάρχης και υπεράνω των νόμων, ο δήμαρχος των 3Β

Εκτός από τον “κυβερνήτη”, λοιπόν. Μονάρχης και υπεράνω των νόμων, ο δήμαρχος των 3Β, με ένα μοναδικό τρόπο απείθειας, πολεμάει τον τοπικό Τύπο, γιατί με νόμο του κράτους δικαιούται να δημοσιεύει διαγωνισμούς και προμήθειες του δημοσίου και των δήμων βεβαίως.

Ετσι στη συνεδρίαση της 8/2/21, σε έναν μακρύ μονόλογο, τόνισε με καμάρι ότι δεν ακολουθεί το νόμο, γιατί στέλνει τις δημοσιεύσεις σε μέσα που έχουν μεγαλύτερη δημοσιότητα, με πολλαπλάσια κυκλοφορία και άλλα φαιδρά. Χαρακτήρισε το νόμο του 2007 και του 2016 “απαρχαιωμένο, συνδικαλιστικού τύπου” και ελπίζει ότι όταν έρθει η “ψηφιακή μετάβαση” θα ...εξαφανίσει τον Τύπο, “τοπικό, περιφερειακό αλλά και ημερήσιο.

Ούτε το νόμο, σέβεται ούτε τον Αποκεντρωμένη διοίκηση, που τον εγκαλεί να απαντήσει στις αιτιάσεις του Τύπου.

Βέβαια, γιατί να θέλει τον Τύπο, και δη τον Τύπο που δεν ελέγχει; Για να αποκαλύπτει όλα αυτά που θα ήθελε να μη βλέπουν το φως της δημοσιότητας; Και είναι πολλά και πολύ σοβαρά αυτά.

Μέχρι και το Ελεγκτικό Συνέδριο, απαξίωσε και τα έβαλε με την ΕΤΑΔ, που επέμεινε να στείλει στο Ελεγκτικό Συνέδριο την τροποποιημένη σύμβαση για του πρ. κάμπινγκ Βούλας. Δηλαδή μία άλλη σύμβαση, που ήθελε να την περάσει μόνο από το άφωνο πλειοψηφικό συμβούλιό του.

Και το Ελεγκτικό Συνέδριο του την επέστρεψε. Και την επέστρεψε γιατί κρίνει -σωστά- ότι είναι μία νέα σύμβαση, αφού όπως γράφει «διαφοροποιούνται όλοι οι κύριοι και ουσιώδεις όροι της αρχικής σύμβασης και ιδίως, εκείνοι που αφορούν στο αντικείμενο, στο σκοπό, στη χρονική διάρκεια και στο αντίτιμο της παραχώρησης»

Δυστυχώς υπάρχει μία γενική διάλυση της νομιμότητας και της δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα. Ενεκα πανδημίας, πεδίον δόξης λαμπρόν, για κάθε είδους παρέκβαση. Αποφάσεις που θα επιδεινώσουν περαιτέρω τη ζωή των πολιτών.

 

υστυχώς υπάρχει μία γενική διάλυση της νομιμότητας και της δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα. Ενεκα πανδημίας, πεδίον δόξης λαμπρόν, για κάθε είδους παρέκβαση. Αποφάσεις που θα επιδεινώσουν περαιτέρω τη ζωή των πολιτών.

Διαφήμιση (2)

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Διαφήμιση (1a)

ebdomi-dimosiefseis

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 230 guests και κανένα μέλος