Δημοκρατία με μπούργκα και μάσκες ζούμε

Γης μαδιάμ έγινε  (7.1.21) το Καπιτώλιο της Αμερικής, όταν εισέβαλαν “μπαχαλάκηδες” τραμπιστές δημιουργώντας επεισόδια, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του νικητή των εκλογών Μπάιντεν.

Δεν μπορεί να το “καταπιεί” ο Τραμπ, ότι έχασε την καρέκλα! Ότι έχασε την ηγεμονία, την αρχηγία του πλανήτη γη! Δεν είναι και λίγο! Απο ηγεμόνας να βρεθεί κατηγορούμενος;

Ολοι κάνουν δηλώσεις για την δημοκρατία των ΗΠΑ, όλοι σκίζουν τα ιμάτιά τους για τη δημοκρατία που κυριαρχεί στις περισσότερες χώρες και για το επί αιώνων παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας και δημοκρατίας, το Κογκρέσο”.

Ελάτε τώρα, ας αφήσουμε τα κροκοδείλια δάκρυα των ηγετών του πλανήτη. Δημοκρατία πλέον δεν υπάρχει. Μόνο κατ’ επίφαση δημοκρατία· στην πραγματικότητα λειτουργεί ένα σύστημα καθυπόταξης σε όλα τα επίπεδα: “ή με μένα ή με το λιοντάρι”. Από την κορυφή έως τη βάση της πολιτικής ζωής, οι διάφοροι “δημοκράτες” αιρετοί, λειτουργούν με στυγνά -πολλές φορές- μέτρα απέναντι στους λαούς τρομοκρατώντας και στερώντας τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται ο άνθρωπος για να επιβιώσει.

Μόλις πρόσφατα η Βουλή των Ελλήνων αφαίρεσε την ασυλία βουλευτίνας, γιατί τόλμησε να πεί από το βήμα της Βουλής, αλήθειες που έχουν πει κι άλλοι και που έχουν ακουστεί πολλές φορές, ακόμη έχουν παχτεί και σε βίντεο. Ότι ανάμεσα στα σώματα ασφαλείας (ΕΛ.ΑΣ.) κυκλοφορούν “όργανα με κουκούλες”. Ελάτε καλέ τώρα! Και εθίγησαν συνδικαλιστές αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. της Κεντρικής Μακεδονίας!

Για να μην πάμε στον Τζούλιαν Ασσάνζ (Julian Assange), ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks, που διώκεται και βρίσκεται έγκλειστος, γιατί τόλμησε να δημοσιεύσει (ως εκδότης) διαβαθμισμένα εγγράφα που είχαν διαρρεύσει και τον “βάφτισε”, η δημοκρατική Αμερική “κατάσκοπο”, ζητώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο που κρατείται, να της τον παραδώσουν!

Δημοκρατία με μπούργκα και μάσκες ζούμε (όχι του κορονοϊού)  και τη συναντάμε καθημερινά.

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 guests και κανένα μέλος