simata kikloforias bbb 2Σήματα Τροχαίας τοποθέτησε ο Δήμος ΒΒΒ, στην περιοχή της Ευρυάλης, με σκεπασμένη ακόμη τη σήμανση.

Ο τρόπος που τοποθετήθηκαν οι κολόνες με τα σήματα, αποκλείουν την κίνηση πάνω στα πεζοδρόμια των πεζών και ιδιαίτερα καρότσι μωρού ή αναπήρου.

Κι όταν γίνεται ένας αγώνας, από τον ίδιο το Δήμο, απελευθέρωσης των πεζοδρομίων από δέντρα που εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών, μας φαίνεται αδιανόητο να έρχονται και να τα κλείνουν με τις κολόνες.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι στη γνώση του δημάρχου, αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να παρέμβει.

Επίσης, μία κυκλοφοριακή μελέτη, πρέπει να εφαρμόζεται στο σύνολό της και όχι αποσπασματικά διότι άλλως προκαλεί κυκλοφοριακό έμφραγμα. Αν θυμάμαι καλά, η οδός Τζαβέλα και η οδός Μεταξά, μονοδρομούνται. Η Μεταξά από τη θάλασσα προς το βουνό και η Τζαβέλα από τη Βούλα προς τη Γλυφάδα. Όμως αυτό υποχρεώνει τους κατοίκους της Ευρυάλης να ανεβαίνουν προς την διασταύρωση των οδών Πρ. Πέτρου - Παπάγου για να φύγουν προς Γλυφάδα ή προς Λ. Βουλιαγμένης, κάτι που όλοι οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να αποφύγουν λόγω της επικινδυνότητας και των καθημερινών τροχαίων και θανατηφόρων. Δεν είναι δυνατόν δύο όμοροι Δήμοι, με ομοϊδεάτες δημάρχους να μη μπορούν να συννενοηθούν για να σταματήσει να σκοτώνεται ο κόσμος.

Αλλιώς τι νόημα έχει η κυκλοφοριακή ρύθμιση περιστασιακά; Μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Αννα Μπουζιάνη

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 guests και κανένα μέλος