Στα είκοσι και πλέον έτη που ασχολούμαι με τα κοινά ενεργούσα πάντοτε προς όφελος του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και κυρίως των Δημοτών.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, ως Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, από τον Μάρτιο του έτους 2012 έως και τον Οκτώβριο του 2014 κατέβαλα ανιδιοτελώς κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία όλων των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου μας, προκειμένου να εξεύρω πρακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που ανέκυπταν.

Δεν είναι δυνατόν να το αναγνωρίζει αυτό, ολόκληρη η σχολική κοινότητα και από την άλλη, να υπάρχει έλλειμα στα χρήματα που είχαμε στη Σχολική Επιτροπή.

Το υποτιθέμενο έλλειμα δεν υφίσταται και οφείλεται καθαρά σε μη καταχώρηση των αντίστοιχων παραστατικών (τιμολόγια και αποδείξεις), στην έλλειψη λογιστικής υποστήριξης των εργασιών της Σχολικής Επιτροπής και στο ότι δοθήκαν στις ελέγκτριες εσφαλμένα και ελλιπή στοιχεία.

Τα ερωτήματα πολλά: Ανώνυμη καταγγελία. Άδικες κατηγορίες. Τεράστια δημοσιότητα!!! Πάνω από δέκα άθλιες “εφημερίδες”, που συνήθως κυκλοφορούν προεκλογικά, να μοιράζονται σε όλα τα σπίτια και μαγαζιά του Δήμου μας από “άγνωστο” εκδότη. Δημοσιότητα μεγάλη και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προ ημερησίας, από το δήμαρχο κατ’ επανάληψιν. Δυστυχώς και διαδικτυακά, με πάθος και μανία, χωρίς καν να έχει τελειώσει η δίκη. Να εμφανίζουν το υποτιθέμενο θέμα, παντού και με τον χειρότερο τρόπο χωρίς να σεβαστούν, ούτε το τεκμήριο της αθωότητας μου, ούτε την τιμή της οικογένειάς μου.

Ποιος χρηματοδοτούσε τις εφημερίδες και γιατί;

Να είμαι το θέμα για συζήτηση σε όλες τις πλατείες! Να έχω μπει σε μια περιπέτεια με δικηγόρους, ορκωτούς λογιστές, δικαστήρια, αλλά το χειρότερο η επώδυνη ψυχική δοκιμασία όλης της οικογένειάς μας.

Σταδιακά οι άδικες κατηγορίες άρχισαν να πέφτουν. Στο πρώτο Δικαστήριο έπεσε η κατηγορία της υποτιθέμενης απιστίας και αθωώθηκα.

Επιτέλους, μετά από βασανιστικούς μήνες αναμονής ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης για να λάμψει η αλήθεια ξανά στο Εφετείο.

Πάντα το έλεγα. Πώς γίνεται να υπάρχουν φωτοτυπίες των παραστατικών και να έχουν εξαφανιστεί τα πρωτότυπα; Να λένε διευθυντές πως τα είχαν καταθέσει και να μην υπάρχουν! Να έχουν καταχωρηθεί εξοφλημένα τιμολόγια στο σύστημα, ως ανεξόφλητα ή να μην έχουν καταχωρηθεί καθόλου.

Αθόρυβα όπως πάντα, με όλα τα στοιχεία, φτάσαμε τη Δευτέρα 20/1/2020 στην αίθουσα του Εφετείου με τον δικηγόρο, τους μάρτυρες, τον ορκωτό λογιστή έτοιμοι να αποκαλύψουμε την σε βάρος μου σκευωρία.

Μπορεί ο νόμος να μην επέτρεψε, παρά τη βούλησή μου, στο Δικαστήριο να μπει στην ουσία της υπόθεσης, ωστόσο επιτέλους αποδόθηκε Δικαιοσύνη με την πλήρη απαλλαγή μου από κάθε κατηγορία!

Μαρία Σίνα
επικεφαλής της παράταξης
“Δίπλα σας”.
 
 

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 180 guests και κανένα μέλος