Απαντώντας στην Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών ΒΒΒ

Τη χολή ορισμένων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, που επηρεάζουν την Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών ΒΒΒ, τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Και κάθε τόσο αποκαλύπτονται ακόμη περισσότερο. Δεν μπορούν να ανεχθούν ότι εμείς δεν σκύψαμε στην κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον στηρίξαμε προεκλογικά (1.2015), αλλά όταν είδαμε ότι πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, ένα 62% ενός πονεμένου, τραυματισμένου λαού, που άφησε τις ελπίδες του πάνω τους, το καταγγείλαμε. Και έκτοτε στεκόμαστε απέναντι, για τον τρόπο που διακυβέρνησε τη χώρα (χωρίς να υποστηρίζουμε βέβαια τον αυταρχισμό της κυβέρνησης της Ν.Δ.)

Μόνον έτσι εξηγείται, η χολή που έβγαλαν, σε ανακοίνωσή τους, γιατί κάναμε λάθος και μπερδέξαμε τους συμβούλους στα θέματα, που έθιξαν, και γράψαμε σχετικά, στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου ΒΒΒ.

Αντί να γράψουμε ότι τις ερωτήσεις τις έκανε ο Θάνος Ματόπουλος, που ειρήσθω εν παρόδω έρχεται πάντα μελετημένος στα συμβούλια, γράψαμε ότι τις έκανε ο Δημ. Δαβάκης.

Τόοοοσο μεγάλο έγκλημα!! για να αναρτήσουν πολυσέλιδες καταγγελίες!, παρ’ ότι, όταν μας ενημέρωσε ο Θάνος Ματόπουλος, ότι το έχουμε γράψει λάθος, το διορθώσαμε άμεσα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Δυστυχώς, δεν απολογηθήκαμε... και στην έντυπη έκδοσή μας.

Λυπούμαστε ειλικρινά, γι’ αυτού του τύπου ανακοινώσεις. Αλλά η ΡΙΚΙΠ, μας έχει συνηθίσει. Δεν πτοούμεθα. Όσο για το ότι: «ευνοϊκές καταχωρήσεις και δημοσιεύσεις αποτελούν μέρος της εμπορικής πολιτικής των μέσων ενημέρωσης και δεν έχουν να κάνουν με την ενημέρωση των πολιτών», τους το επιστρέφουμε, γιατί δεν μας αγγίζει. Ο σοφός λαός λέει: “αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γενούν οι κότες”. Όποιος έχει μάτια λοιπόν βλέπει, αλλά προφανώς δεν θέλει να βλέπει...

Δεν θα προχωρήσουμε σε αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση, γιατί δεν είμαστε δικομανείς αφενός και αφετέρου γιατί το καλύτερο δικαστήριο το κάνει ο λαός. Και αυτός μας δικαιώνει κάθε εβδομάδα.

Η... “κατηγορούμενη” Αννα Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 193 guests και κανένα μέλος