Οταν αποφασίσαμε να επισκεφθούμε την , δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό που πραγματικά είδαμε και εντυπωσιαστήκαμε: μια σύγχρονη μονάδα κάθετης παραγωγής στρωμάτων με τα πλέον άριστα υλικά. Μας εντυπωσίασε τόσο ο χώρος παραγωγής, όσο και η πρότυπη έκθεση των προϊόντων στη γειτονιά μας (Λεωφ. Βάρης 222).
Ο ύπνος όπως λένε όλοι οι ειδικοί είναι το Α και το Ω της καλής υγείας. Γι’ αυτή την καλή υγεία ευθύνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό το στρώμα που κοιμόμαστε.
 
tailorbed ergastiriΕτσι στην TailorBed δημιούργησαν μια μονάδα που κατασκευάζει στρώματα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου, ο οποίος έχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής στο σχήμα και στα υλικά του στρώματος που επιθυμεί. Νομίζω ότι πρέπει να είναι ίσως η μοναδική εταιρεία στρωμάτων που το κάνει αυτό, ή τουλάχιστον η μοναδική στην περιοχή μας.
 
Ο Δημήτρης – Μάριος Ράπτης, που είναι και ο διευθύνωνσύμβουλος της εταιρείας, μάς ξενάγησε τόσο στο χώρο παραγωγής, από την αποθήκη των υλικών έως τα τμήματα κοπής, κόλλησης, ραπτικής, συσκευασίας, έρευνας και ανάπτυξης, όσο και στην έκθεση στη Λ. Βάρης 222 με μια πολύ πλούσια επιλογή στρωμάτων για κάθε σωματότυπο από το βρέφος μέχρι και τον πιο σωματώδη ενήλικα. Και δεν είναι μόνο στρώματα. Είναι ρυθμιζόμενα μαξιλάρια, είναι σεντόνια, βαμβακερά αδιάβροχα καλύμματα...
Αισθανθήκαμε μια ανακούφιση ότι μέσα στην κρίση και την κατήφεια που επικρατεί, υπάρχουν κάποιοι λίγοι επιχειρηματίες που πάνε κόντρα στο ρεύμα και τολμούν.
Οταν ρωτήσαμε τον Δημήτρη-Μάριο Ράπτη, πώς πήρε αυτή την απόφαση, μας απάντησε ότι έκανε το μεγάλο βήμα να περάσει και στον τομέα της παραγωγής γιατί έχει μια μακροχρόνια επιτυχημένη παρουσία στην εμπορία ποιοτικού στρώματος και πρότυπων συστημάτων ύπνου.
Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Δ. Δ. Ράπτης, είχε επί χρόνια έκθεση γνωστής φίρμας ειδών ύπνου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η εταιρεία «ΡΑΠΤΗΣ Α.Ε.», υπό τη νέα φίρμα «TAILORBED» (το Tailor από το Ράπτης), παρουσιάζει τα δικά της πλέον, ισοδύναμα προϊόντα, σε αρκετά πιο δελεαστικές τιμές.
 
tailorbed logoΚύριε Ράπτη, δεν είναι δύσκολο το οικονομικό κλίμα για να επιχειρήσετε αυτό το άνοιγμα;
Ακριβώς, ο λόγος που μας ώθησε σ΄ αυτή την πρωτοβουλία είναι η αναγνώριση των ειδικών συνθηκών που έχει διαμορφώσει η οικονομική κρίση. Η κρίση δημιουργεί το επιτακτικό κοινωνικό αίτημα για ταυτόχρονα ποιοτικό και οικονομικά προσιτό προϊόν Ελληνικής παραγωγής. Σ’ αυτό βοήθησε η τεχνογνωσία μας στα μυστικά της στρωματοποιίας, που ήταν το κύριο εφόδιο ώστε να πετύχουμε το διπλό στόχο που επιδιώκαμε: α) Να βελτιώσουμε την ποιότητα των διατιθέμενων από εμάς στρωμάτων, επιμένοντας στα καθαρά φυσικά υλικά και στην εξασφάλιση υγιεινού και ορθοσκελετικού ύπνου, και β) Να προσφέρουμε τα ποιοτικά πρωτοποριακά προϊόντα μας σε ασυναγώνιστες τιμές, αφού τα παράγουμε εμείς, και ταυτόχρονα να παρέχουμε εγγύηση μεγαλύτερης διάρκειας και αντοχής, που κάνει το προϊόν ακόμα συμφερότερο. Αν κάποιος υπολογίσει τα χρήματα που δαπανά σε χαμηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία χρήζουν συχνής αντικατάστασης, θα καταλάβει ότι στην πραγματικότητα εξοικονομεί χρήματα επιλέγοντας ένα ποιοτικό προϊόν.
 
Δηλαδή κ. Ράπτη τα παραγόμενα προϊόντα σας, που βλέπω ότι είναι σε χαμηλότερες τιμές από τη φίρμα που αντιπρο-
σωπεύατε μέχρι σήμερα, θεωρείτε ότι είναι ποιοτικά ισότιμα και παρέχουν τις ίδιες ανέσεις;
Ξέρετε, αυτά τα πράγματα είναι αναπόδεικτα, αν δεν έρθει κανείς να δει από κοντά πώς παράγονται τα προϊόντα μας
και να τα δοκιμάσει επί τόπου. Ωστόσο, θα σας πω ότι έχουμε ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία και μπορώ να πω ότι έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα, που είχαμε δει ως αναγκαία κατά την προηγούμενη περίοδο, αλλά δεν είχαμε τη δικαιοδοσία να τα αλλάξουμε. Τα στρώματά μας είναι όλα συμπαγή από 100% φυσικά υλικά, χωρίς ελατήρια, που εξασφαλίζουν τον πιο αναπαυτικό, ορθοσκελετικό και υγιεινό ύπνο. Όπως ξέρετε, τα ελατήρια εκτός του ότι δεν παρέχουν ομοιόμορφη στήριξη, πολύ συχνά σπάνε.
Ενδεικτικά θα σας πω τις πιο σημαντικές παραμέτρους: α) Στα στρώματά μας έχουμε εφαρμόσει το περιμετρικό φερμουάρ, που αφενός δίνει τη δυνατότητα να ελέγξει κανείς τι αγοράζει και αφετέρου να αφαιρείται όποτε θέλει το 100% βαμβακερό κάλυμμα και να πλένεται στο πλυντήριο. β) Επίσης, διαθέτει ανεξάρτητες εσωτερικές θήκες που βοηθούν στην περιστροφή των κρεβατοστρωμάτων. γ) Στα πουπουλένια μαξιλάρια, έχουμε υλοποιήσει μια δική μας πατέντα ρυθμιζόμενου πάχους ανάλογα με το σωματότυπο του κάθε χρήστη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρατάει την απαλότητά του, χωρίς όμως να χάνει τον όγκο του κατά τη διάρκεια του ύπνου και να δημιουργούνται προβλήματα και πόνοι στον αυχένα. Επίσης, ετοιμάζουμε μια νέα σειρά ρυθμιζόμενων μαξιλαριών με βαμβακερό κάλυμμα και με γέμιση από 100% Ελληνικό μαλλί ή βαμβάκι. δ) Ανάλογες βελτιώσεις έχουμε κάνει στις βάσεις στα κρεβατοστρώματα και στα κεφαλάρια, όπου ο σκελετός είναι από μασίφ ξυλεία και κοκοφοίνικα και το κάλυμμα από 100% βαμβακερό ύφασμα. Παρομοίως προς το φερμουάρ, στα κεφαλάρια χρησιμοποιούμε velcro (σκράτς), ώστε να διαπιστώνεται εύκολα η ποιότητα του σκελετού. ε) Μοναδικό πραγματικά είναι το βαμβακερό αδιάβροχο κάλυμμα, που συνδυάζει την απαλότητα επαφής που δίνει το βαμβάκι με την ανθυγρή συμπεριφορά (ιδανική λύση για τα βρέφη και τα άτομα που είναι σε κατάκλιση).
 
Είναι πολύ σημαντικά τα στοιχεία που μας δίνετε, αν θυμηθούμε παλιότερα μια έρευνα που αποκάλυψε ότι τα στρώματα είχαν μέσα ακάθαρτα πανιά και άλλα ακατάλληλα υλικά...Τώρα μπορεί αυτά που λέτε, να τα διαπιστώσει κανείς.
Όχι μόνο μπορεί, αλλά και επιβάλλεται. Επιπλέον, έχουμε το Σύμβουλο ύπνου στην έκθεσή μας, που αφού σας ακούσει θα σας δώσει τη γνώμη του για το στρώμα που σας ταιριάζει. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με άνεση χρόνου όλες τις εναλλακτικές περιπτώσεις που θα σας προτείνει. Το στρώμα καθορίζει κυρίαρχα την ποιότητα ζωής μας, τόσο στο 1/3 του χρόνου της που διαθέτουμε στον ύπνο, όσο και στα λοιπά 2/3, γιατί ο καλός ή κακός ύπνος επηρεάζει αντίστοιχα και τη φυσική μας διάθεση και απόδοσή μας καθ΄ όλη την ημέρα.
 
Εχετε και οικονομικές προσφορές;
Διαθέτουμε το ποιοτικότερο στρώμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι ίσως ο ορισμός του value for money. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το ελέγξει και να το διαπιστώσει κανείς πολύ εύκολα, αφού το μόνο που χρειάζεται και του προτείνουμε είναι να επισκεφθεί όσο γίνεται περισσότερα καταστήματα ποιοτικών στρωμάτων.
 
Κύριε Ράπτη, σας ευχαριστούμε για την ξενάγηση στο χώρο και σας συγχαίρουμε για την ευσυνειδησία σας και την επιμονή σας στα ποιοτικά προϊόντα.
Κι εγώ σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να επικοινωνήσω με τους αναγνώστες σας, για τους οποίους έχω και μία έκπληξη: Όποιος αγοράσει στρώμα ή κρεβατόστρωμα από μας και έχει μαζί του αυτό το φύλλο της ΕΒΔΟΜΗΣ, θα λάβει σε ό,τι αγοράσει έκπτωση 15% και επιπλέον, ως δώρο, ένα ποιοτικό αξεσουάρ που επιθυμεί (ρυθμιζόμενο μαξιλάρι ή βαμβακερό αδιάβροχο κάλυμμα στρώματος ή σετ πετσέτες μπάνιου από Ελληνικό βαμβάκι).
 
Τη συνέντευξη πήρε
η Αννα Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 guests και κανένα μέλος