Ο «υπερήφανος» και «πανέξυπνος» και «ενημερωμένος» ελληνικός λαός αποφάσισε με συντριπτικό ποσοστό να είναι εξαθλιωμένος δούλος.

Συμπολίτη και συνέλληνα, σε αυτή την ψευδεπίγραφη δημοκρατία που ζούμε, οφείλω να αποδεχθώ την επιλογή σου. Δεν συμφωνώ βέβαια με αυτή, αλλά ποιός είμαι εγώ για να σε αμφισβητήσω; Ενώ εσύ, είσαι συμμέτοχος, συνέταιρος και συνοδοιπόρος της μεγάλης λαϊκής συμμαχίας που ξεκινά από την Μέρκελ και τους Γερμανούς μεγαλοτραπεζίτες, περιλαμβάνει τους ιθαγενείς πολιτικούς και οικονομικούς κοτζαμπάσηδες που ψήφισες, αποδεικνύοντας ότι σού ταιριάζουν και τους ταιριάζεις (τί θά ‘καναν χωρίς εσένα;) και τελικά φτάνει αυτή η παρά φύσιν συμμαχία στον πανίσχυρο και κυρίαρχο εσένα, που αποφάσισες και για μένα ότι πρέπει να είμαστε δούλοι και να ζητιανεύουμε το ξεροκόμματο. Προκειμένου –όπως έκρινε η δυσθεώρητη σοφία σου- να παραμείνουμε πάσει θυσία στο ευρώ και να πεθαίνουμε με τον τραγουδιστό κι εύχαρι ρόγχο «ψωμί κι ελιά και Γότθο βασιλιά».

Αλλιώς, κινδυνεύουμε να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα και να πέσουν επί των κεφαλών μας σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί, αρμαγεδώνες φοβεροί και λεβιάθαν φρικαλέοι. Έτσι δεν σού λένε οι εξόχως φιλοπάτριδες και ανιδιοτελείς πολιτικοί, τοποτηρητές των μνημονίων; Έτσι δεν σού λένε οι εγνωσμένης αντικειμενικότητας συστημικοί δημοσιογράφοι; Έτσι δεν σού λέει η εξαίρετη αλτρουϊστρια κυρία Μέρκελ; Άρα, έτσι θα είναι.

Αποφάσισες ότι με τα μνημόνια θα εξασφαλίσεις την αταλάντευτη και αδιατάρακτη εξαθλίωσή σου εντός ευρώ. Είσαι η πλειοψηφία, επομένως πρέπει να αποδεχθώ την επιλογή σου. Το βίτσιο σου. Άλλωστε, ήδη επί υπουργού Παιδείας Γιωργάκη Παπανδρέου, το 1994, η διδασκαλία της σεξουαλικής διαφορετικότητας ξεκίνησε να διδάσκεται πιλοτικά σε κάποια νηπιαγωγεία και δημοτικά με την συνέργεια επιλεγμένων διευθυντών και δασκάλων, που λίγα μόλις χρόνια πριν οι γονείς των μαθητών θα τους είχαν –εντελώς φυσιολογικά- σαπίσει στο βρωμόξυλο.

Επομένως συμπολίτη, σεβαστή και η δική σου διαφορετικότητα να είσαι μαζόχας.

Ας συνοψίσουμε όμως τι ακριβώς ψήφισες, ώστε να τα γνωρίζουν και οι ομοιοπαθείς συνεργοί σου, εκείνοι που έκαναν «αντίσταση» και δεν προσήλθαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα –και υποχρέωση- επειδή είναι «μάγκες», δηλαδή δάγκες, επιτρέποντας έτσι στον Τσίπρα –ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πλέον- να μετατρέψει το 20% του σε 35%, όπως επωφελήθηκαν και όλα τ’ άλλα μνημονιόσκυλα, αναλογικά εν έκαστον.

Ψήφισες ότι αποδέχεσαι να εκδηλωθεί πιο δυνατή η ευγνωμοσύνη σου προς τους Γερμανούς και λοιπούς δανειστές. Στη φοροαφαίμαξή μας με μέτρα ύψους 12,5 δις ευρώ, που επιβάλλονται με το 3ο Μνημόνιο -και πρέπει να εισπραχθούν μέχρι το τέλος του 2015-, θα μας χαρατσώσουν με επιπλέον μέτρα 11 δις που “παρανόμως” δεν τα αποδώσαμε στους ευεργέτες μας με την εφαρμογή των πρώτων δύο μνημονίων. Αυτά θα πρέπει οπωσδήποτε να τα καταβάλουμε μέχρι τον προσεχή Μάρτιο. Ετοιμάσου να το απολαύσεις.

Ψήφισες ότι είναι απολύτως νόμιμη και δίκαιη η γερμανική μπίζνα του ελληνικού χρέους, που απέδωσε στους Γερμανούς μεγαλοτραπεζίτες 80 δις καθαρά κέρδη από την εφαρμογή των πρώτων δύο μνημονίων στα τελευταία 5 χρόνια. Ψήφισες ότι είναι απολύτως δίκαιο να στερηθείς και τα στοιχειωδώς απαραίτητα, προκειμένου να επανορθώσεις το λάθος των καθαρμάτων πατέρα και παππού σου, που πολέμησαν τους διαχρονικά ιδανικούς άρπαγες Γερμανούς. Εύγε σου, είσαι έντιμος άνθρωπος, είσαι η δικαίωση 10.000 χρόνων ελληνικής Ιστορίας, είσαι η ζώσα ηθική αποκατάσταση του κατασυκοφαντημένου τουρκολάγνου ραγιά («σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω»), που τόσο βάναυσα πρόσβαλαν κάτι αλήτες σαν τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη και τους άλλους αγνώμονες έναντι της τουρκικής αγαθοεργίας, φιλευσπλαγχνίας και μεγαλοθυμίας.

Ψήφισες ότι είναι απολύτως θεμιτή η φοροαφαίμαξή μας, προκειμένου από τα 86,6 δις του τρίτου δανείου-μνημονίου να επιστραφούν στους δανειστές τα 86,1 συν τους τόκους. Με το υπόλοιπο μισό δις θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη, καβάλα σε πράσινα αλογάκια και ροζ ελεφαντάκια. Αν δεν ανήκεις ήδη στα δύο και βάλε εκατομμύρια ανέργους, ψήφισες ότι το θεωρείς επιβεβλημμένο ο πλασματικός μισθός σου των 1.000, 700, ή 500 ευρώ να μην παραμείνει στα 500, 300 ή 200 ευρώ καθαρά όταν αφαιρεθούν όλοι οι έμμεσοι και άμεσοι φόροι, αλλά να κατέβει κι άλλο, ώστε με την τιτάνια αγοραστική σου δύναμη να επανεκκινήσεις την οικονομία.

Ψήφισες ότι πρέπει να συνεχίσουν να μπαίνουν λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να μεταναστεύουν με καταστροφικά αυξανόμενο επιδημιακό ρυθμό ελληνικές επιχειρήσεις σε γειτονικές χώρες, προς αναζήτηση χαμηλότερων φορολογικών συντελεστών και εν γένει ευνοϊκότερου επιχειρηματικού τοπίου, με αποτέλεσμα να προστίθενται καθημερινά νέες στρατιές ανέργων στους ήδη υπάρχοντες και να βαθαίνει η ύφεση.

Ψήφισες ότι για να παραμείνουμε στο ευρώ, αξίζει να μας πετσοκόψουν κι άλλο την Δημόσια Υγεία, την Παιδεία, την Άμυνα.

Ψήφισες ότι είναι εύλογο και δίκαιο να έχουμε τους υψηλότερους, φορολογικούς συντελεστές παγκοσμίως, τους περισσότερους έμμεσους φόρους, τα ακριβότερα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων κι άλλες τέτοιες παγκοσμίως μοναδικές, ελληνικές ευρεσιτεχνίες.

Ψήφισες να συνεχισθεί και να ενταθεί η πανικόβλητη φυγή των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, η απρόσκοπτη εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα, η γενοκτονία μας. Προ της εισόδου μας στο ευρώ η Ελλάδα έτρεχε με μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης δεκαετίας στο 4% και ανεργία στο 7%, διαρκώς μειούμενη. Σήμερα, ως σκοπούμενο αποτέλεσμα των μνημονίων που …θα μας «σώσουν», ο ΟΗΕ ανακοινώνει ότι είμαστε η 7η φτωχότερη χώρα στον κόσμο. Σε ποιό μνημόνιο θα ξυπνήσεις Ωραία Κοιμωμένη; Στο εικοστό, ίσως; Θα στην εξομολογηθώ την αμαρτωλή σκέψη μου. Θεωρώ πιθανότερο να βραβευθεί με Νόμπελ μαθηματικών ένα χάμστερ, παρά να ξυπνήσεις εσύ.

Πότε θα καταλάβεις; ότι τα μνημόνια σχεδιάστηκαν ώστε το προηγούμενο να παράγει το επόμενο εις το διηνεκές, μέχρι την ολοκληρωτική κατάκτηση της χώρας. Προτίμησες να πιστέψεις τον αποδεδειγμένο παραμυθά και ταλαντούχο απατεώνα Αλέξη Τσίπρα, όταν σού έταζε ότι θα σε βγάλει από τα μνημόνια σε 3 χρόνια, παρά ν’ ακούσεις το ΔΝΤ που ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα θα είναι σε μνημόνια για τα επόμενα 30, τουλάχιστον, χρόνια.

Ψήφισες υπέρ του δίκαιου αγώνα των μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών, να βγάλουν την χασούρα τους των 18,6 τρις ευρώ από επενδύσεις τους σε φούσκες (έκθεση Κομισιόν 2009) επιβάλλοντας μνημόνια μέσω δωσιλόγων ηγετίσκων και κατάσχοντας δημόσια περιουσιακά στοιχεία αμύθητης αξίας, έναντι πινακίου φακής.

Ψήφισες ότι έχουν δίκιο οι Γερμανοί να διαμαρτύρονται «γιατί να έχουν οι Έλληνες σπίτια;». Τώρα που με την ψήφο σου θα σού πάρουν το σπίτι, όταν θα έχεις πια γονατίσει από τα χαράτσια, θα αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη. Είσαι άγιος άνθρωπος, δεν μπορώ ούτε να κοιτάξω το απροσμέτρητο ύψος της φιλανθρωπίας και της αυταπάρνησής σου.

Θα σεβαστώ απόλυτα την πλειοψηφήσασα επιλογή σου να είσαι δούλος. Όμως, το πολύ σε δύο μήνες –σημείωσέ το αυτό- θα κατεβαίνεις σε πορείες και διαδηλώσεις να καταγγέλλεις αυτά που ψήφισες και να διαμαρτύρεσαι. Το πολύ σε δύο μήνες θα ουρλιάζεις από πόνο και απόγνωση και θα ζητάς την κατανόηση και την συμπαράσταση των υπολοίπων Ελλήνων που καταδίκασες με την δουλοφροσύνη, την ανεπίτρεπτη σε τέτοιους καιρούς άγνοια και την ηλιθιότητά σου.

Κι όταν σε ακούσω να οιμώζεις «πεθαίνω», εγώ θα σεβαστώ και πάλι το δικαίωμα της πλειοψηφίας να καθορίζει τις τύχες της Ελλάδας και θα σού φωνάξω: «Να πεθάνεις μακάκα, εσύ το διάλεξες και για σένα και για μένα».

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 169 guests και κανένα μέλος