Αγαπητέ κ. Φαναρίτη,
 
Με την παρούσα επιστολή, σας μεταφέρω εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, ένα μεγάλο Ευχαριστώ, για την εθελοντική σας προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
 
Η Κοινωνική μας Υπηρεσία παρέλαβε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, εκατόν σαράντα (140) συσκευασίες τροφίμων μακράς διαρκείας, που συγκεντρώσατε για την ενίσχυση δεκάδων συμπολιτών μας, που έχουν αποδεδειγμένη ανάγκη.
 
Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, για την εθελοντική προσφορά σας, στα πλαίσια της «Ημέρας Εθελοντισμού ΑΒ», που διοργάνωσε η εταιρεία «Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.
 
Η δωρεά αυτή μας συγκίνησε ιδιαιτέρως, αφού προήλθε από την ευαισθησία εργαζομένων όπως εσείς, κατά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας και έχει επηρεάσει όλους μας. Παράλληλα μας χαρίζει ελπίδα, για την ποιότητα των ανθρώπων της πόλης μας και για τη δύναμη της αλληλεγγύης τους!
 
Η πρωτοβουλία και η προσφορά σας σε όσους έχουν ανάγκη, μας δίνει το κουράγιο, να προχωρήσουμε την κοινή αυτή προσπάθεια, που ελπίζουμε να βρει ακόμη περισσότερους μιμητές.
 
Παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας σε κάθε έναν και κάθε μια ξεχωριστά, που συμμετείχε στη δράση. Με τη βοήθεια σας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, βρίσκεται ήδη στον τέταρτο χρόνο αδιάκοπτης λειτουργίας του, με μόνο στόχο την υποστήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας!
 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
 
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας
 
Μαρία Κιμπιζή

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 327 επισκέπτες και κανένα μέλος