• Μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί μας, άλλα να λένε όταν είναι στην αντιπολίτευση κι άλλα να πράττουν όταν συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Θα παρουσίαζε ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον μιά δήλωση των ΑΝ.ΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ γιά τα γνωστά-άγνωστα αεροπλανάκια που αυλακώνουν τους ελληνικούς ουρανούς με chemtrails, απτόητα και ανενόχλητα από την αλλαγή κυβέρνησης. Αμφότερα τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα είχαν στο πρόσφατο παρελθόν καταθέσει ερωτήσεις στη Βουλή, προς τους τότε αρμόδιους υπουργούς. Τώρα; Τουμπεκί ψιλοκομμένο. Μήπως ο σε αδρές γραμμές συμπαθής Πάνος Καμμένος δύναται τώρα ως υπουργός Εθνικής Άμυνας να πληροφορήσει το πόπολο επί του θέματος; Ελπίζω, εάν μπει σε αυτόν τον κόπο, οι εξηγήσεις του να μην εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Χάρυ Κλιν, όπως οι ανάλογες κατά το παρελθόν δηλώσεις Σρέντερ και Ευάγγελου Βενιζέλου. Τις δύναται να λησμονήσει την κορυφαία ατάκα τού ωχ αμάν Βαγγέλη, επί θητείας του στο Υ.ΕΘ.Α; «Δεν γνωρίζω, δεν είναι δικά μας». Βάϊ-βάϊ γιάβρουμ, τίνος είναι μπρέ; Μήπως θα μας πεις εσύ εφέντη Πανούλη;
 


Alex, myboy, γιατί δεν δίνεις στην αφέντρα WildLife(Άγρια Ζωή) ένα μαστίγιο, ψηλές δερμάτινες μπότες και τον Άδωνι με τον Κυριάκο δεμένους πισθάγκωνα στα πόδια της, να παίζει το κορίτσι; Κάπου, κάπως πρέπει να εκτονώσει τον εκρηκτικό δυναμισμό της, δίκιο έχει.

DearPrimeMinister, μήπως κατάλαβες τώρα; το γιατί ο Γιάνης μ’ ένα νι χρειαζόταν και τα δύο και καμπόσα ακόμα, για ν’ αντιμετωπίσει την Κόζα Νόστρα των εταίρων μας; Είναι βέβαιο ότι το κατάλαβες τώρα έρμε, αλλά έμπλεξες και μαζί σου μπλέξαμε κι εμείς και να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε. Τί τό ‘στειλες το παλληκαράκι να συνδιαλέγεται με τον Ντάϊσελμπλουμ; Τι έκανε λέει; Ξέρει γλώσσες; Καλλιαρντά, ξέρει; Δεν ξέρει. Ίσως δεν χρειάστηκε ο Γιάνης να διαβεί ποτέ το κατώφλι εταιρείου. Πού το στέλνεις; αφού δεν τα μπενάβει τα σουξουμού. Το παρέλαβαν οι «παλιές π……ς» και το φυστίκωσαν. Αν έστελνες τον Γκουζγκούνη, καλύτερα θα τα κατάφερνε.

Διότι, εδώ που τα λέμε, ακόμα κι ένας τυχαία επιλεγμένος πιτσιρικάς των φαναριών θα έβλεπε τη φάκα πίσω απ’ το τυρί τής δήθεν διαπραγμάτευσης.

-Έλα μωρέ, δώσε κάτι ακόμα, να τα βρούμε. Κάνε λίγο πίσω ακόμα …λίγο ακόμα …έλα, θάρρος, μη ντρέπεσαι, εδώ που φτάσαμε δεν είμαστε γιά ντροπές, έλα λιγάκι ακόμα, στον σωστό δρόμο είσαι, δώσε μας κι «αυτό».

-Κι «αυτόοοο»;

-Έλα μικρέ, «τελειώνουμε», κοντεύουμε, λίγο πίσω ακόμα, λίγο ακόμα, λίγο πιο δεξιά, λίγο πίσω ακόμα …όπα, τελειώσαμε. Πες μας τώρα, πόσο κάνουν τρία και τρία;

-Τριαντατρίααααααααααα!!!

-Μπράβο αγοράκι, σε παραδεχόμαστε, ξέρεις να διαπραγματεύεσαι.

 


• (ΖΗΤΕΙΤΑΙ επαγγελματίας ταλαντούχος βασανιστής, ίνα αναλάβη τον ανελέητον βασανισμόν δημοσιογραφίσκων τινών, οίτινες εν διατεταγμένη υπηρεσία τελούντες, ανασκολοπίζουν επί καθημερινής βάσεως την Ελληνικήν. Πιθαναί ακρότητες επί τη ασκήσει των καθηκόντων του θα τύχουν γενναιόφρονος επιείκειας.)

Τώρα τα «παιδιά» έχουν πάρει διαταγή να εξοβελίσουν από τις εκπομπές τους (πώς λέμε «εκπομπές ρύπων»;) την ελληνική λέξη διάλειμμα και να την αντικαταστήσουν από την αγγλική break. Αυτό γίνεται τα τελευταία, είκοσι τουλάχιστον χρόνια, με θύματα πάμπολλες λέξεις της ελληνικής και με στόχο να φτάσουν τα ελληνόπουλα να ομιλούν ένα είδος greeklish.

Κι έτσι ανυποψίαστος ων, πυροβολήθηκα τις προάλλες από αδίστακτη δημοσιογραφίσκη των ερτζιανών με το έκπαγλο «και τώρα θα κάνουμε ένα break για ν’ ακούσουμε Στέλιο Καζαντζίδη. Τουτέστιν: «Γίναμε μαλλιά-κουβάρια, αδερφές και παλληκάρια».


 
• Η βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδος λέγεται πλημμυρίδα λαθρομεταναστών. Η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία έχει από τις αρχές του 2000 προειδοποιήσει ότι το πολύ μέχρι το 2025 θα είμαστε μισοί-μισοί και από την επομένη θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γιά την μετατροπή των Ελλήνων σε μειονότητα του Γιουνανιστάν. Όσοι δεν βλέπουν αυτόν τον κίνδυνο, απλώς εθελοτυφλούν και στρουθοκαμηλίζουν.

Το αν η διατεταγμένη ορολογία ονομάζει τους ετσιθελικούς εισβολείς «πολιτικούς πρόσφυγες» ή «οικονομικούς μετανάστες», ουδόλως μεταβάλλει τις συνέπειες, τις ήδη υφιστάμενες και τις μελλοντικές. Το δε σύνολον του πολιτικού μας κόσμου -που δεν μας κοσμεί- παθαίνει βαβά στην γλώσσα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατονομάσει και να καταγγείλει παντού την Τουρκία ως έναν εκ των βασικών παικτών του παιχνιδιού που παίζεται σε βάρος μας.

Οι γνωστές ιδεοληπτικές αγκυλώσεις τών ΣΥΡΙΖΑίων και άλλων τινών, δεν πρόκειται να τους διασώσουν όταν ο καλός κι εργατικός Μεχμέτ της διπλανής πόρτας δεχθεί την εντολή τού ιμάμη του, γιά να πράξει το ιερό καθήκον κάθε μουσλίμ (πιστού) κατά των απίστων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 guests και κανένα μέλος