Εγραφα στις 6 Δεκεμβρίου, ότι ο Σαμαράς ήθελε εκλογές. Και ήθελε εκλογές, γιατί τα νέα μέτρα που εκλήθη να υπογράψει στην τρόικα δεν περνάνε ούτε από τους δικούς του βουλευτές.
Ετσι του ήρθε “γάντι” η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και την έφερε νωρίτερα.
Και του ήρθε γάντι, γιατί αν μεν έβγαζε πρόεδρο, είχε την εμπιστοσύνη της Βουλής και προχωρούσε. Αν δεν έβγαζε θα προχωρούσε - παρά τη θέλησή του - σε εκλογές. Γι’ αυτό από το πρωί ώς το άλλο πρωί πιπιλάνε κι αυτός και οι δικοί του την καραμέλα ότι “ο λαός δεν θέλει εκλογές”. Δηλαδή ο λαός δεν θέλει ανάσα, αέρα, ζωή!
 
Δεν βγήκε πρόεδρος της Δημοκρατίας και στήνονται πλέον οι κάλπες. Ηταν τόσο σίγουρος ο Σαμαράς για το αποτέλεσμα, ώστε στην τρίτη ψηφοφορία είχε ετοιμάσει και το προεκλογικό του διαφημιστικό υλικό, το οποίο ανακοίνωσε άμεσα, με το σύνθημα “Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε”!!!
Απόδειξη τρανή, ότι ο Σαμαράς ετοιμάζεται μήνες για τις παρούσες εκλογές, γιατί μία τέτοια μελέτη και εκστρατεία θέλει χρόνο για να οργανωθεί.
«Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε» είναι λοιπόν το σύνθημα της Ν.Δ. για τις εκλογές. Ατυχές και ποδοσφαιρικό. Γιατί η πράξη απέδειξε ότι δεν παίζουν με την Ελλάδα, αλλά παίζουν την ίδια την Ελλάδα, παραδίνοντάς την κι αυτήν και το λαό της στα αρπακτικά (τους γύπες και τις ύαινες) που τους ακούμε καθημερινά με το όνομα “αγορές”, “τρόικα”, Σόιμπλε, Μέρκελ.
Γι’ αυτό άλλωστε τους πόνεσε ιδιαίτερα, η φράση που είπε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα στηθούν ειδικά δικαστήρια.
Να μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι “έστησαν” μία κυβέρνηση με έναν Παπαδήμο για να περάσουν τα πιο σκληρά μνημόνια και τα πιο άγρια μεσοπρόθεσμα μέτρα.
 

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 379 guests και κανένα μέλος