Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις», τη Δευτέρα 22/9 στον Αντένα, επίτιμη προσκεκλημμένη ήταν η φρίκη. Η ανεξίτηλα χαραγμένη με οξύ φρίκη, στα πρόσωπα νέων γυναικών από το Πακιστάν που έπεσαν θύματα της «ευγενούς» τιμωρού παραδόσεως των περισσότερων ισλαμικών χωρών, της αντιμετωπίζουσας τις γυναίκες ως περιουσιακό στοιχείο μικρότερης αξίας από τα ζώα...

“Πολυ-πολιτισμική” φρίκη


Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις», τη Δευτέρα 22/9 στον Αντένα, επίτιμη προσκεκλημμένη ήταν η φρίκη. Η ανεξίτηλα χαραγμένη με οξύ φρίκη, στα πρόσωπα νέων γυναικών από το Πακιστάν που έπεσαν θύματα της «ευγενούς» τιμωρού παραδόσεως των περισσότερων ισλαμικών χωρών, της αντιμετωπίζουσας τις γυναίκες ως περιουσιακό στοιχείο μικρότερης αξίας από τα ζώα.

Ο φωτογραφικός φακός είχε αποτυπώσει νεανικά, πανέμορφα γυναικεία πρόσωπα, έτσι όπως ήταν πριν από την επίθεση με οξύ. Τα αποτύπωσε και μετά... Και σε σύγκριση με το μετά οι μούμιες είναι καλλονές.α

Δράστες των ειδεχθών επιθέσεων οι σύζυγοι, αλλά και κάποιοι επίδοξοι εραστές, που οι άτυχες γυναίκες απέκρουσαν τις ερωτικές τους προτάσεις κι εκείνοι θεώρησαν επιβεβλημμένο να τις τιμωρήσουν για την αυθάδειά τους. Δεύτερη σε δημοφιλία μέθοδος τιμωρίας μετά το οξύ, το λούσιμο με βενζίνη και η παράδοση στο κολαστήριον πυρ.

Ο ισλαμικός νόμος, ο διέπων το αστικό και ποινικό δίκαιο των ισλαμικών χωρών, καλύπτει απόλυτα τους δράστες των αποτρόπαιων επιθέσεων, αφού θεωρεί ότι το «πράγμα» προκάλεσε την οργή του άντρα και την επακόλουθη δίκαιη τιμωρία. Και κωφεύει στις οιμωγές των θυμάτων και στις εκκλήσεις τους για απόδοση δικαιοσύνης, βασισμένης στο πανανθρώπινα κοινό περί δικαίου αίσθημα. Είναι ο ίδιος νόμος που θεωρεί ότι οι γυναίκες θύματα βιασμού προκάλεσαν οι ίδιες τους «αθώους» βιαστές τους!

Οι Πακιστανοί κατέχουν πληθυσμιακά μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών που μας εποικίζουν κατά βούληση και ανεξέλεγκτα. Θα μπει, άραγε ποτέ στον κόπο, κάποιος από τους ημεδαπούς διαπρύσιους κήρυκες της «ανάγκης» να γίνουμε πολυ-πολιτισμικοί, να μας εξηγήσει ποιά ακριβώς στοιχεία πολιτισμού λείπουν από την πολιτιστική παράδοση των Ελλήνων, ώστε να καθίσταται επιβεβλημμένος ο εμπλουτισμός της με αυτά;


Διαφωτίστε μας, παρακαλώ, κύριε Προκόπη Παυλόπουλε και σεις οι λοιποί πιπιλητές της πολυ-πολιτισμικής καραμέλας, για το πως οι πολιτισμικές μας ελλείψεις θα καλυφθούν από λαθρομετανάστες προερχόμενους εξ ασιατικών και αφρικανικών χωρών με τις γνωστές «υψηλές» πολιτιστικές αξίες.

Όπως π.χ. η «μπούρκα», η νουθεσία των γυναικών με οξύ, η προαγωγή παιδιών στην πορνεία από τους ίδιους τους γονείς τους (Φιλιππίνες, Ταϋλάνδη, Ινδονησία), ο αποκεφαλισμός, ή ο μέχρι θανάτου λιθοβολισμός των μοιχαλίδων και των ανύπανδρων μητέρων-ακόμα και αν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού είναι ο βιαστής της μητέρας του, καθώς και η αποκοπή της κλειτορίδας από τα κορίτσια, που εφαρμόζεται κυρίως σε αφρικανικές ισλαμικές χώρες, βάσει της πεποιθήσεως ότι η αίσθηση της ηδονής είναι αποκλειστικά ανδρικό προνόμιο και δεν επιτρέπεται να νοιώθουν ηδονή τα περιουσιακά στοιχεία, δηλαδή οι γυναίκες.


Στον δικό μας πολιτισμό κύριοι Παυλόπουλοι, η γυναίκα κράτησε καρυοφύλι στο πλευρό του άντρα της για να λευτερωθούμε. Σε γυναίκα προσευχόμαστε στις δύσκολες ώρες μας και με λαχτάρα αναφωνούμε «βόηθα Παναγιά μου», τη γυναίκα έχουν υμνήσει όλοι οι ποιητές μας.


Εάν, λοιπόν, αισθάνεσθε πολιτιστικά ενδεείς, κάντε μας την χάρη να μετοικήσετε σε κάποιον από τους πολιτιστικούς σας παραδείσους, προσφέροντας έτσι στην Ελλάδα την μόνη υπηρεσία που είστε σε θέση να της προσφέρετε;

 

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 guests και κανένα μέλος