Βορά στον ιδιωτικό τομέα οι παραλίες των 3Β

Βορά στον ιδιωτικό τομέα οι παραλίες των 3Β

Μια ματιά σε όλες τις ακτές

Μια ματιά σε όλες τις ακτές

More...
Λαύριο και Κερατέα σε ρυθμό ανάπτυξης

Λαύριο και Κερατέα σε ρυθμό ανάπτυξης

Στο Δήμο Λαυρεωτικής ο Περιφερειάρχης Αττικής

Στο Δήμο Λαυρεωτικής ο Περιφερειάρχης Αττικής

More...

Τελευταίο Φύλλο


Αρ.Φύλλου:1285-03-06-2023

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά στα σχολεία του Δήμου Σαρωνικού. Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας πέντε σχολεία του Δήμου, όπου παρέστη στον αγιασμό και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

 

Συγκεκριμένα, ο Γ. Σωφρόνης επισκέφθηκε το 1ο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων στο Λαγονήσι, καθώς και το 1ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Αναβύσσου. Τις προσεχείς ημέρες ο Δήμαρχος Σαρωνικού θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε σχολεία του Δήμου, προκειμένου να ευχηθεί καλή χρονιά και να συζητήσει από κοντά με εκπαιδευτικούς και γονείς.

 

Ενόψει της έναρξης του νέου διδακτικού έτους, ο Δήμος Σαρωνικού πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των σχολικών κτιρίων, ώστε να είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους μαθητές. Παράλληλα, ο Δήμος θα προχωρήσει εντός των επομένων ημερών στη δημοπράτηση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και συντήρησης όλων των μονάδων του Δήμου. Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 550.000 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με πόρους που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή από την Περιφέρεια Αττικής.

 

Όπως ανέφερε σχετικά ο Γ. Σωφρόνης, «Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, προχωρούμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την αναβάθμιση του συνόλου των σχολικών υποδομών του Δήμου μας. Προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας σύγχρονα σχολεία, που θα τους παρέχουν καλύτερες συνθήκες μάθησης και μια πιο όμορφη σχολική ζωή. Στην προσπάθεια αυτή δεν θα πάψουμε να διεκδικούμε πόρους και να τους αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος