Την καθιερωμένη εκδήλωση για κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, πραγματοποίησε ο εκπολιτιστικός σύλλογος Χερώματος “Ο Νυμφόληπτος”, την περασμένη Κυριακή 20/1 ανάμεσα στα μέλη, πολλούς φίλους, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και φορέων του καλλικρατικού Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Φώτης Κούτρας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα το Δήμαρχο και τους εκπροσώπους του Δήμου, στο σύντομο απολογισμό του για τη χρονιά που πέρασε αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου, τόνισε την ανάγκη πολύπλευρης συνεργασίας με όλους τους φορείς για την επίτευξη των στόχων τους και ιδιαίτερα αυτού της αποδέσμευσης της περιοχής από τη β’ ζώνη Υμηττού και ευχαρίστησε το Δήμο στο σύνολό του για την έμπρακτη συμπαράσταση και αποδοχή των αιτημάτων τους και του δίκαιου αγώνα τους.

Ο Δήμαρχος Σπ. Πανάς χαιρέτισε την εκδήλωση και δήλωσε συμπαραστάτης της επίλυσης όλων των προβλημάτων του Συλλόγου.

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κινήθηκαν και όλες οι τοποθετήσεις των επόμενων καλεσμένων στο βήμα Διον. Γεωργουλόπουλου, Γρ. Κωνσταντέλλου και Παν. Καπετανέα.

Στόχος του συλλόγου, όπως ελέχθη, είναι να βγάλει την περιοχή του Χερώματος από το τέλμα και την αφάνεια, να δώσει νέα ώθηση στα θέματα που τον απασχολούν, με απώτερο σκοπό και στόχο την αναβάθμισή του και το ποιοτικό ανέβασμα του επιπέδου διαβίωσης των κατοίκων του.

Γι’ αυτό κάλεσαν όλους τους κατοίκους του Χερώματος να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν εποικοδομητικά το σύλλογο, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση απόψεων και λήψη αποφάσεων.

xeroma


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος