Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

"Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα"
Κυριακή 26 Απρίλιος 2015, 20:15
Έως Δευτέρα 27 Απρίλιος 2015

6-prosopa

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αγ. Δημητρίου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα".

Πρόκειται για το πιο διάσημο έργο του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας θεατρικού συγγραφέα Λουίτζι Πιραντέλλο, το οποίο όταν πρωτοανέβηκε το 1921στη Ρώμη είχε ανάμεικτη υποδοχή από το κοινό. Το ίδιο δράμα όμως, όταν παρουσιάστηκε στο Μιλάνο σημείωσε τεράστια επιτυχία και απόκτησε ένθερμους υποστηρικτές.

Οι παραστάσεις που ξεκινούν το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 Απριλίουκαι θα επαναληφθούν στις 2, 3, 9, 10, 16 και 17 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό θέατρο 'Μελίνα Μερκούρη' (Αγ. Δημητρίου 55), με ώρα έναρξης τις 8:15μμ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  

Λίγα λόγια για το έργο:

'Οι θεατές παρακολουθούν τις πρόβες ενός θιάσου, όταν ξαφνικά εισβάλλουν στο θέατρο έξι χαρακτήρες οι οποίοι ζητούν από τον σκηνοθέτη να αναλάβει να γράψει την ιστορία τους και να την ανεβάσει. Οι χαρακτήρες ζητούν επίμονα να τους δοθεί ζωή, να τους επιτραπεί να αφηγηθούν την ιστορία τους. Για το σκοπό αυτό ο καθένας παρουσιάζει την ιστορία ειδωμένη από τη δική του οπτική γωνία'.  

Εκτός από την πρόσκληση, επισυνάπτεται η αφίσα της παράστασης,  αλλά και το πρόγραμμα στο οποίο περιλαμβάνονται όλοι οι συντελεστές από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου μας.

Σημειώνεται πως η παραγωγή είναι του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 372 guests και κανένα μέλος