Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΜΙΑ... ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!
Σάββατο 12 Απρίλιος 2014, 19:00
στο σπίτι του Γιάννη Προφη

  
Ο Γιάννης Πρόφης σας καλεί σε μιαν «εικονική επίσκεψη στο σπίτι του», που θα γίνει το Σάββατο του Λαζάρου 12 Απριλίου 2014, ώρα 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου.
Ο γνωστός λαογράφος – ζωγράφος, αφού σας κεράσει έναν... εικονικό καφέ, θα σας παρουσιάσει την τελευταία του δουλειά, τον Χάρτη του Κορωπίου έτους 1875, που εκπόνησε ο ίδιος με βάση τον Χάρτη της Αττικής του Γερμανού τοπογράφου J. A. Kaupert (1822 – 1899). Επίσης:
- Θα αναφερθεί επιγραμματικά στα βιβλία του που έχουν μέχρι σήμερα εκδοθεί, παρουσιάζοντας σχετικά αποσπάσματα, εικόνες ή ακούσματα.
- Θα ανοίξει το συρτάρι του γραφείου του για να σας δείξει ποια και πόσα βιβλία του παραμένουν μέχρι τώρα ανέκδοτα.
- Θα σας κάνει αναδρομική προβολή του συνόλου σχεδόν των γνωστών και άγνωστων ζωγραφικών έργων του και σκίτσων του, που φιλοτέχνησε από ηλικία 17 ετών μέχρι σήμερα.
- Θα σας παρουσιάσει φωτογραφίες από τα σημαντικότερα μακρινά ταξίδια του (Ανταρκτική, Γροιλανδία, Μογγολία, Θιβέτ, Κίνα κ.λ.π.).
- Θα σας πει τι άλλο σχεδιάζει να γράψει ή να ζωγραφίσει ή τι άλλο ταξίδι ετοιμάζει να κάνει.
- Τέλος σας υπόσχεται και πολλές άλλες εκπλήξεις, με την φιλοδοξία να σας εντυπωσιάσει η πρωτοτυπία του τρόπου παρουσίασης όλων αυτών των θεμάτων.
 
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!
profis
 
Σημ.: Το βιβλιοπωλείο Καλομοίρας Πρόφη θα διαθέτει στον προθάλαμο του αμφιθεάτρου αναπαραγωγές των ζωγραφικών μου έργων:
α) Σε χαρτόνι μεγέθους σελίδας Α4 και Α3.
β) Σε καμβά με μέγιστο μέγεθος 100 Χ 70 εκ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 163 guests και κανένα μέλος