Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«Let's Do It Greece» στο Μαρκοπουλο
Κυριακή 06 Απρίλιος 2014, 11:00 - 14:00
Καθαρίζουμε την παραλία Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη, 6 Απριλίου

 
 
Ο Δήμος Μαρκοπούλου συμμετέχει ενεργά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο «Let's Do It Greece», σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου, τους Εθελοντές Πόρτο Ράφτη, τη μαθητική κοινότητα και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, καθαρίζοντας την παραλία Αυλακίου, στο Πόρτο Ράφτη.
Προσκαλούν όλους τους δημότες, συλλόγους, οργανώσεις και τοπικούς φορείς, να συνδράμουν στη μεγάλη αυτή εθελοντική προσπάθεια, που διοργανώνεται στον Δήμο, την Κυριακή 6 Απριλίου, με αφετηρία μπροστά από τις Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις Αυλακίου και διάρκεια 11.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.
Η περσινή εθελοντική συμμετοχή, με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες, όπως και η απομάκρυνση 400 κιλών απορριμμάτων σε μια μόλις ημέρα  από το παραλιακό μέτωπο του Αγ. Σπυρίδωνα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη, για τη φετινή προσπάθεια!
Μαζί σας μπορείτε να φέρετε γάντια και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο πιστεύετε, ότι θα σας φανεί χρήσιμο, για τον καθαρισμό της περιοχής.
Ο Δήμος Μαρκοπούλου θα παραχωρήσει σακούλες δύο ειδών, για ανακυκλώσιμα και μη, όπως επίσης και τα απαραίτητα απορριμματοφόρα και φορτηγάκια για την συγκομιδή των συλλεχθέντων απορριμμάτων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 guests και κανένα μέλος