Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Kαθαρισμός Παιδικής Χαράς
Κυριακή 23 Μάρτιος 2014, 11:00
Προοδευτικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας Δήμου Κορωπίου

 
syllogos-ag.marinaΟ Σύλλογός μας στα πλαίσια και σε συνέχεια των πολλαπλών διαχρονικών προσπαθειών του για την ανάδειξη του χώρου της παιδικής χαράς στο Κριεζή, οργανώνει, όπως και κάθε χρόνο, την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ και ΩΡΑ 11.00 εκδήλωση καθαρισμού συντήρησης του χώρου, με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή χρήση του χώρου από τους συμπολίτες μας.

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις μας, για το συνολικό σχεδιασμό της περιοχής, που έχουν αναπτυχθεί, σχεδιαστεί και αποτυπωθεί σε μακέτα προ δεκαετίας περίπου, με γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ, παιδική χαρά, καθιστικό χώρο για τις μεγαλύτερες ηλικίες, χώρους εκδηλώσεων κ.λ.π. παραμένει και είναι πάντα ο στόχος μας για την τελική, οριστική και πλήρη αναβάθμιση του χώρου.

Άλλωστε, και πέραν των διαχρονικών ενεργειών μας, έχουμε πλέον και την διαβεβαίωση του κ. Δημάρχου, ότι υπάρχει τρόπος να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα, προκειμένου να επιλυθεί με τον προσφορότερο τρόπο το θέμα αυτό.

Είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων και στα πλαίσια αυτά, ζητάμε από όλους τους συμπολίτες μας, την φυσική τους παρουσία για τον καθαρισμό και συντήρηση του χώρου, προκειμένου να είναι κατά το δυνατόν αξιοποιήσιμος.
 
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σπυριδούλα Άρμστρον     Παρασκευάς Καρακαλπάκης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 guests και κανένα μέλος