Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«Τι σημασία έχει να είναι κανείς σοβαρός» – Θεατρική Παράσταση
Παρασκευή 04 Απρίλιος 2014, 21:15
Έως Σάββατο 26 Απρίλιος 2014
Aπό την Πειραματική σκηνή με το έργο «Τι σημασία έχει να είναι κανείς σοβαρός» του Oscar Wilde

 
Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Μαρτίου στις 21:15, Θεατρική Παράσταση από την Πειραματική σκηνή με το έργο «Τι σημασία έχει να είναι κανείς σοβαρός» του Oscar Wilde

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.«Πρέπει να είναι κανείς σοβαρός σε κάτι, αν θέλει να έχει κάποια απόλαυση στη ζωή του. Εσύ φίλε μου είσαι σοβαρός στο καθετί, έχεις τόσο απόλυτα κοινό χαρακτήρα». Μία οδός Μπαμπουρίσματος μας περίμενε και σαγηνευτήκαμε στα μονοπάτια της φυγής από την παγιδευτική και σκληρή καθημερινότητα της σοβαροφάνειας. Μπαμπουρίστε γιατί οφείλετε στους εαυτούς σας να είστε μπαμπουριστές. Μαζί μας θα βρείτε το γέλιο πίσω από κάθε κλάμα. Θα ανακαλύψουμε πόσο ανακουφιστική είναι η μη σοβαρότητα των σοβαρών πραγμάτων.

Παραστάσεις: 22, 23, 28, 29, 30 Μαρτίου και 11, 12, 13 Απριλίου στις 21:15.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ
Λ. Μαραθώνος 26, Νέα Μάκρη. Τηλ.: 22940 98500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: http://www.apopeires.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 guests και κανένα μέλος