“Η χούντα άφησε μηδενικό χρέος” και η εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο και την Νομική ήταν “θρασύτατη ενέργεια των φοιτητών”.
 
Οι παραπάνω φασιστικές δηλώσεις δεν ακούστηκαν από την ελληνική ακροδεξία και την Χρυσή Αυγή, αλλά από την συστημική “αριστερά” των Ποταμιών και των εργολάβων.
 
Το τελευταίο καιρό τα καθεστωτικά κανάλια προβάλλουν έναν κύριο, που τόσα χρόνια τον είχαμε συνηθίσει να παίρνει τους δρόμους και να κάνει “ρεπορτάζ” μέσα από τη συχνότητα μεγκάλου καναλιού, κάνοντας δημόσιες σχέσεις για την επόμενη μέρα. Το όνομα αυτού Θεοδωράκης!
 
Φυσικά αναφερόμαστε στον Σταύρο Θεοδωράκη, που το σύστημα τον επέλεξε για εφεδρεία ύστερα από την κατεδάφιση της ΔΗΜΑΡ. Του έδωσε και προσωνύμιο…”Το Ποτάμι”.
 
Το “ποτάμι” των εργολάβων, ανάχωμα των υπό κατάρρευση Σαμαροβενιζέλων, δεν είναι πρώτη φορά που παίρνει τα κομμάτια της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.
 
Να θυμηθούμε μόνο την στάση του κόμματος του κ. Σταύρου Θεοδωράκη στο ευρωκοινοβούλιο για το θέμα των Γερμανικών επανορθώσεων, πράγμα που τα καθεστωτικά κανάλια το απέκρυψαν. Το Ποτάμι, μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, ψήφισε όχι στις γερμανικές επανορθώσεις και αποφάσισε από πολύ νωρίς να μας δείξει ότι η ΔΗΜΑΡ κατεδαφίστηκε αλλά το σύστημα έχει εφεδρείες ποτάμια και τελείες!
 
Την ίδια στάση κράτησε και στον Αγ. Παντελεήμονα, όπου λειτουργώντας σε ρόλο εθνικιστικού κόμματος, έκανε λόγο ακόμα και για ποσόστωση των μεταναστών ανά γειτονιά.
 
 
Μόνο που οι εξουσιαστές αγνοούν πως τα λαϊκά ποτάμια, όταν φουντώσουν από οργή και αγανάκτηση θα κατατροπώσουν κάθε είδους εφεδρεία.
 
Η Νεολαία της Σπίθας καλεί τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη να αλλάξει επίθετο, γιατί στην Ελλάδα Θεοδωράκης είναι ένας και αυτός είναι ΣΠΙΘΑ.
 
Νεολαία Σπίθας – Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών
Μίκης Θεοδωράκης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 137 guests και κανένα μέλος