perifraxi-oria-2
 
Σήμερα 2 Οκτωβρίου 9.30π.μ., ειδοποιηθήκαμε από κατοίκους της περιοχής ότι συνεργεία τοποθετούν περίφραξη (συρματόπλεγμα) στην εκτός σχεδίου περιοχή της συμβολής των οδών παραλιακής Λεωφ. - Λεωφ. Βάρης (οδός Ηφαίστου).

Σε λίγο βρεθήκαμε στον χώρο, όπου ήταν αρκετοί κάτοικοι, υπάλληλοι της Πολεοδομίας του Δήμου 3Β, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Χρ. Βαδάσης και ο ιδιοκτήτης της περιοχής, τέως δήμαρχος Βούλας, Γ. Μάντεσης.

Στις αιτιάσεις των κατοίκων ότι δεν έχει το δικαίωμα να περιφράξει, ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι διαθέτει άδεια για την περίφραξη και έχει το δικαίωμα να διασφαλίσει την περιουσία του.
perifraxi-oria-vouas-varis

Μάλιστα μάς επέδειξε το φάκελο της αδείας, η οποία έχει εκδοθεί στις 6 Μαΐου 2014 (παραμονές εκλογών με αρ. 1676).

Στο τρίγωνο αυτό προβλεπόταν να γίνει ανισόπεδος κόμβος, προκειμένου να ανακουφιστεί η διασταύρωση της παραλιακής λεωφόρου με την Λεωφ. Βάρης, αλλά έμεινε στα ...χαρτιά.
perifraxi-mantesis

Την απορία των κατοίκων, γιατί τόσες δεκαετίες δεν το είχε περιφράξει και έρχεται τώρα, την εκφράσαμε και εμείς.

Βέβαια σε ερώτησή μας, ο Γ. Μάντεσης, μας είπε ότι το καταπάτησε ο Αθ. Μαρτίνος και το έκανε δρόμο, γι’ αυτό βάζει την περίφραξη.

Οπως είπαν οι μηχανικοί του Δήμου, η περίφραξη σε εκτός σχεδίου περιοχή, αν τηρείται τη ρυμοτομική γραμμή είναι νόμιμη και ο Γ. Μάντεσης την βάζει πιο μέσα από τα όριά του, όπως είπε.

Αννα Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 guests και κανένα μέλος