Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 29 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα «Καλλικράτης») συγκροτείται ανά Δήμο με πληθυσμό μεγαλύτερο των δέκα χιλιάδων κατοίκων, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που λαμβάνεται με αυξημένη πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) των μελών του, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ.

Η επιτροπή αυτή :

Α) Γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα δράσης του Δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο ή τον δήμαρχο.

Γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.

Δ) Δύναται να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κ.Δ.Κ.

Για την συγκρότησή της μπορεί κάθε φορέας να ορίζει - με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου έναν (1) αντιπρόσωπο και έναν (1) αναπληρωτή του, ο οποίοι θα συμμετάσχει σε αυτήν, την οποία πρέπει να κοινοποιήσουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με φαξ στο: 210-6633311 ή εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου (υπ’ όψιν Μπότσαρη Χρ. ή Γεώργα Αγγ.) έως την Δευτέρα 29-9-2014 (μέχρι τις 15.00).  

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 guests και κανένα μέλος