Σε πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” μέσω ΕΣΠΑ έχουν ενταχθεί οι Δομές των παιδικών σταθμών πάρα πολλών Δήμων για να μπορούν να προσφέρουν δωρεάν σίτιση στα προνήπια, σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
 
Ο Δήμος Λαυρεωτικής μπήκε στο πρόγραμμα αυτό και θα ενταχθούν 84 προνήπια, οι οικογένειες των οποίων δεν θα καταβάλλουν τροφεία. Όσον αφορά τις υπόλοιπες οικογένειες θα συμμετέχουν με το ποσό των 15 ευρώ ως τροφεία μηνιαίως.
 
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 25 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν ταχυδρομικά στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (Μυλλέρου 73-77 Αθήνα) μέσα σε κλειστό φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα αναγράφεται υποχρεωτικά η ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής - δήλωση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση της δράσης Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».
 
Για σχετικές πληροφορίες ο Δήμου Λαυρεωτικής, δέχεται καθημερινά από 08:00 έως τις 14:30. Για όσο διαρκεί η υποβολή των αιτήσεων, θα παρέχουν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους γονείς.
 
Επίσης η ο Δήμος Γλυφάδας σε δημοτική συνεδρίασε αποφάσισε τη δωρεάν σίτιση των προνηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς, παρ’ ότι από την 1η Σεπτεμβρίου αλλάζει ο Δήμαρχος.
 
Το σημειώνουμε αυτό γιατί ο Δήμος 3Β ενώ πήρε απόφαση την περυσινή χρονιά για δωρεάν τροφεία, δεν την υλοποίησε, γιατί ο ΟΑΠΠΑ δεν φρόντισε να εξασφαλίσσει τα κονδύλια, όπως επεσήμανε ο δημ. σύμβουλος Δημ. Δαβάκης (άλλωστε είχε διαφορετική θέση ο ΟΑΠΠΑ) και στην προηγούμενη συνεδρίαση ζήτησε να οριστεί τιμή καταργώντας το δωρεάν.
 
Μόνον ο Παν. Καπετανέας και ο Διον. Κοντονής αντέδρασαν ζητώντας δωρεάν τροφεία, αλλά η απόφαση μετατέθηκε για ...Σεπτέμβρη.
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 650 guests και κανένα μέλος