Ας δείξουμε στα παιδιά μας τι σημαίνει αλληλεγγύη.
Ελάχιστοι όμως μπορούμε να φανταστούμε ότι τα παιδιά αυτά αν και έχουν δίπλα τους τη θάλασσα, δεν μπορούν να την απολαύσουν.

Είμαστε οι ΠανΟραματιστές και πιστεύουμε ότι με μικρές παρεμβάσεις μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα εκείνων που το έχουν ανάγκη.

Όλοι γνωρίζουμε την ύπαρξη του ΠΙΚΠΑ Βούλας που φιλοξενεί περίπου 120 παιδιά και νέους με σωματικές ή/και διανοητικές αναπηρίες των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν ή αρνούνται να τα φροντίσουν.

Αρκετοί ξέρουμε ότι η παραλία του ΠΙΚΠΑ Βούλας είναι η μόνη παραλία ειδικά σχεδιασμένη για ΑμΕΑ.

Ελάχιστοι όμως μπορούμε να φανταστούμε ότι τα παιδιά αυτά αν και έχουν δίπλα τους τη θάλασσα, δεν μπορούν να την απολαύσουν.

Κι όμως η έλλειψη προσωπικού του ΠΙΚΠΑ στερεί από τα παιδιά αυτό που για πολλούς από εμάς είναι αυτονόητο: ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Στόχος μας λοιπόν για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο: ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Τι ζητάμε από εσάς; Γινόμαστε εθελοντές και με τη βοήθεια του προσωπικού συνοδεύουμε τα παιδιά στη παραλία (με καροτσάκι όσα χρειάζονται), φροντίζουμε για το αντηλιακό τους και τα καπέλα τους και τα προσέχουμε στο νερό. Όσοι περισσότεροι εθελοντές μαζευτούμε, τόσο πιο πολλά παιδιά θα κατέβουν στην παραλία.

Για μία τουλάχιστον φορά ας κάνουμε το μπάνιο μας στο ΠΙΚΠΑ Βούλας μαζί με την καλύτερη παρέα. Αυτή ενός χαμογελαστού παιδιού.

Ας δείξουμε στα παιδιά μας τι σημαίνει αλληλεγγύη.

Διαδώστε το στους φίλους σας και ας καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ώστε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ .

Στείλτε μας στοιχεία επικοινωνίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της λειτουργίας αποστολής μηνύματος στη σελίδα μας στο https://www.facebook.com/panoramatistes.voulas και  θα έρθουμε αμέσως σε επαφή μαζί σας.

Οι ΠανΟραματιστές

Μία Δράση κάθε Μήνα

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 322 guests και κανένα μέλος