Σας καλούμε να αποφασίσετε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής,

από τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» της Ρένας Δούρου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που συστρατευτήκατε μαζί μας στην κορυφαία μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, για την Ανατολική Αττική, για τον τόπο μας.

Ήταν μια μάχη που συγκρούστηκε με μεγάλα συμφέροντα και που αντίστρεψε όλες τις κατευθυνόμενες προβλέψεις. Ήταν μια μάχη που δόθηκε με ήθος, αξιοπρέπεια, καθαρό πολιτικό λόγο, πρόγραμμα και κυρίως προτάσεις και λύσεις στα τεράστια προβλήματα της Ανατολικής Αττικής.

Τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Θέλουν τη λύση τους.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

        απευθυνόμαστε σε όλους τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής και σας καλούμε μαζί να ολοκληρώσουμε την ερχόμενη Κυριακή τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει και δεν είναι άλλος από τον αγώνα για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

         Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας σε όσα προβάλλονται όλη αυτή την εβδομάδα σε πολλά τηλεοπτικά μέσα και να αποφασίσετε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, να αποφασίσετε για μια Περιφέρεια που θα σταθεί δίπλα στον πολίτη και στις πραγματικές του ανάγκες και όχι σε μια Περιφέρεια που εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και τις μνημονιακές επιταγές.

                  Σας καλούμε να στηρίξετε τη «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» αφού οι αγώνες και οι στόχοι μας είναι κοινοί. Σας καλούμε να στείλετε ένα μήνυμα ανατροπής για την Αττική που όλοι αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Να ψηφίσουμε για ένα ελπιδοφόρο αύριο, για αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη, αφήνοντας πίσω το χθες και όλα τα δεινά που μας έχει δημιουργήσει.

Καλό Αγώνα!

 

Φιλικά,
Πέτρος Φιλίππου
Υποψήφιος Αντιπερειάρχης Ανατ. Αττικής
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ανατ. Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 265 guests και κανένα μέλος