Καλούμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου μας σε μια ευρεία κοινωνική συμμαχία

΄΄Χτες, με τη ψήφο των συμπολιτών μας ο Σαρωνικός 5+ αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη στο Δήμο μας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί την επόμενη Κυριακή.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και υπογραμμίζουμε ότι αγώνας μας συνεχίζεται πιο έντονα και πιο δυναμικά.

Στις 25 Μαίου διακυβεύονται πολλά:

-       H ανάπτυξη με στόχους τις ανάγκες των δημοτών μας και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας για τους συμπολίτες μας

-       Η τύχη του παραλιακού μας μετώπου έναντι των σχεδίων ξεπουλήματός της

-       Η κοινωνική προστασία των συμπολιτών μας με ασπίδα το Δήμο μας

-       Η άμεση προώθηση των υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ έργων και υποδομών με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

-       Η ισότιμη αντιμετώπιση των μονάδων του Δήμου μας

Καλούμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου μας σε μια ευρεία κοινωνική συμμαχία ώστε να αναδείξουμε Δημοτική Αρχή ανάχωμα στην επιδρομή των αρπακτικών συμφερόντων που ορέγονται την παραλία μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας σε μια ευρεία συμπαράταξη, ώστε η νέα διοίκηση να μην έχει κορμό τις επικίνδυνες δυνάμεις του χτες, οι οποίες επανακάμπτουν στο παραλιακό μέτωπο και θα το καταστήσουν φέουδο προσωπικών και ιδιοτελών συμφερόντων.

Τα δημόσια αγαθά μας, ο ίδιος ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης απειλούνται και φέρουμε όλοι την ακέραιη ευθύνη να τα υπερασπιστούμε.

Ο Σαρωνικός 5+ απευθύνει ευρύ κάλεσμα για τη συγκρότηση μετώπου με σημεία αιχμής τα κρίσιμα διακυβεύματα της επόμενης ημέρας.΄΄

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 158 guests και κανένα μέλος