Η Αγγελική Μιχαλοπούλου – Τσαούση γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1974 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Έχει σπουδάσει Οικονομία και Διοίκηση mixalopoulouΑεροπορικών Επιχειρήσεων και μιλάει δύο ξένες γλώσσες ( Αγγλικά & Γαλλικά ). Έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με παράγοντες του αθλητισμού, με ανθρώπους από τον χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων και μαζικής εστίασης και τους ελεύθερους επαγγελματίες.  Σταθμός στην ζωή της και στην καριέρα της η τριετής  συνεργασία της με τις παιδικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ( Green Football Development ).

Μέντοράς της ο Νίκος Κατσαρός, ο οποίος την εμπιστεύθηκε και της έδειξε το δρόμο για ν’ αποδείξει τις γνώσεις της, τις ικανότητές της, τον δυναμισμό της, σε ένα χώρο πολύ δύσκολο και αποδεκτό για τις γυναίκες.

Τον τελευταίο καιρό διδάσκει σε μαθητές της Γ΄Λυκείου το μάθημα της Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγάπη της για τα παιδιά, την γνώση και την μόρφωση που δικαιούνται όλοι οι άνθρωποι να έχουν.

Κατεβαίνοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο των 3Β για πρώτη φορά, θέλει να προσφέρει και να συμμετέχει στη δημιουργία μιας καινούργιας δημοτικής αρχής που στόχο θα έχει την αξιοπιστία και τον σεβασμό στους δημότες και κατοίκους αυτής της πόλης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 179 guests και κανένα μέλος