Κάποιοι είχαν αποσυνδέσει εκ των έσω όλα τα ράνταρ του 1ου ορόφου



Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας όταν γράψαμε «ύποπτη διάρρηξη στο Δημαρχείο στη Βούλα». Με δελτίο Τύπου που ελάβαμε σήμερα 15/4 από το Γραφείο Δημάρχου, αναφέρεται στη διάρρηξη, στο γραφείο του Δημάρχου, όπου σημειώνει δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο του γραφείου;; Γράφει συγκεκριμένα:           

«Διάρρηξη στο γραφείο του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρου Πανά στο Δημαρχιακό Μέγαρο έγινε τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου 2014. Η Ασφάλεια ερεύνησε το χώρο όπου διαπιστώθηκε η απουσία του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή από το γραφείο Δημάρχου, ο οποίος όμως βρέθηκε κατά την έρευνα σε άλλο σημείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο του γραφείου, ενώ τα ντουλάπια του εμπιστευτικού πρωτόκολλου βρέθηκαν παραβιασμένα και όλοι οι φάκελοι ανοιγμένοι με τα αρχεία διασκορπισμένα.

Σημειώνεται ότι τεχνικός της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη του χώρου μετά τον έλεγχο που προέβη στο σύστημα συναγερμού διαπίστωσε ότι είχαν αποσυνδεθεί εκ των έσω όλα τα ράνταρ του 1ου ορόφου, όπου βρίσκεται και το γραφείο Δημάρχου και αρκετά ραντάρ από το ισόγειο του κτιρίου. Ήδη έχει κατατεθεί αυτεπάγγελτα μήνυση κατ’ αγνώστων ενώ η Ασφάλεια ερευνά το συμβάν.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος