Δεν εμπιστεύομαι τον τρόπο που ασκήθηκε η διοίκηση του Δήμου τα τελευταία χρόνια



Ο επί μία εικοσαετίαο  αυτοδιοικητικός Κώστας Αλλαγιάννης, σε όλες τις θεσμικές θέσεις της Τ.Α. διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Μαρκοπούλου.

Εχει θητεύσει Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δ.Σ. μέχρι πρότινος που παραιτήθηκε προκειμένου να αναμετρηθεί με τους υποψηφίους δημάρχους.

Στην απάντηση γιατί τώρα; Γιατί μετά από τόσα χρόνια, ο Κώστας Αλλαγιάννης απάντησε την περασμένη εβδομάδα σε ανοιχτή εκδήλωση που οργάνωσε στο Πόρτο Ράφτη.

Η απάντηση είναι απλή, είπε και τοποθετήθηκε: «Δεν εμπιστεύομαι τον τρόπο που ασκήθηκε η διοίκηση του Δήμου τα τελευταία χρόνια, δεν δέχομαι την ανυπαρξία προσδοκιών του νυν Δημάρχου για το μέλλον του τόπου, δεν συμφωνώ με τις κλειστές πόρτες της εξουσίας που έχει υιοθετήσει και την αλαζονική συμπεριφορά ορισμένων συνεργατών του».

allagiannisΕθεσε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα πενταετίας. «Πλήρη και πραγματική καταγραφή των αναγκών σε όλα τα επίπεδα, των ελλείψεων και των παραλείψεων των παρελθόντων ετών και δυναμική διεκδίκηση όλων των προσφερόμενων ευκαιριών τόσο μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων αλλά κυρίως βασιζόμενοι σε ιδίους πόρους. Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον, προτεραιότητα στην υγεία, στην παιδεία, στον αθλητισμό και κυρίως στην κοινωνική προστασία για μια Κοινωνία Προοπτικής, για τον πολίτη, το δημότη, τον επισκέπτη.

Ο πήχης θα είναι πολύ ψηλά για όλους. Δεν τον ανέβασα εγώ με τους συνεργάτες μου. Τον ανέβασε η ίδια η κοινωνία.»  

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 guests και κανένα μέλος