Με επιστολή του που κοινοποίησε ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης ανακοινώνει την εκ νέου υποψηφιότητά του για τη διεκδίκη του Δημαρχιακού θώκου στις προσεχείς εκλογές του Μαϊου. Τη δημοσιεύουμε.

methenitis sotΑγαπητοί Συμπολίτες!
Ο έντυπος Απολογισμός του Έργου της Δημοτικής Αρχής, για το χρονικό διάστημα 2011-2013, που ήδη δημοσιεύεται, πιστεύω ότι αποδεικνύει συγκεκριμένα,  ένα πολύ σημαντικό έργο που κάναμε για την πόλη και τους δημότες μας, στις χειρότερες οικονομικές συνθήκες και καταβάλλοντας πολύ μεγάλο κόπο και ιδιαίτερη προσπάθεια.
Δουλέψαμε σκληρά, οργανωμένα, με πρόγραμμα και είχαμε σημαντικά αποτελέσματα, σε όλους σχεδόν, τους τομείς του Δήμου μας.
Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε και τις αδυναμίες μας, αλλά και τα λάθη, που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια.


Πιστεύουμε όμως, ότι με την γνώση και την εμπειρία που αποκτήσαμε, την ερχόμενη πενταετία, θα ολοκληρώσουμε και μια σειρά από συνεχιζόμενα, αλλά και νέα έργα (Αποχέτευση, Σχολεία, Αθλητικό Κέντρο, Κολυμβητήριο), που θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή και σπουδαία σελίδα, στην δημοτική ιστορία της πόλης μας!


Γι’ αυτούς τους λόγους, με ένα ουσιαστικά ανανεωμένο, ανεξάρτητο και κοινωνικά αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο, θα διεκδικήσουμε μαζί με τους συνεργάτες και συμμαχητές μου ξανά, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπολιτών μας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, του Μαΐου του 2014!
Ο Απολογισμός της δραστηριότητάς μας και τα αποτελέσματά της, που τίθενται ήδη στην κρίση των συμπολιτών μας, καθώς και η διαρκής προσπάθειά μας, μέχρι και την τελευταία ημέρα της παρούσας θητείας μας, πιστεύουμε ότι θα δικαιώσουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που καθημερινά μας δείχνουν!

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση,
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.
Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 163 guests και κανένα μέλος