adam-nΜπορεί ο Θεσσαλονικιός Νίκος Αδάμ να είναι μόλις 12 χρονών, όμως έχει ήδη εξασφαλίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία με μια θέση στη Google.

Ο Νίκος, μαθητής της πρώτης Γυμνασίου, σε εκδήλωση προγραμματιστών παρουσίασε μια εισήγηση σε αγγλική γλώσσα για τις επιθέσεις στο διαδίκτυο μπροστά σε χίλια άτομα και άφησε άφωνους τους πάντες.

Στην 78η ΔΕΘ ο μικρός Νικόλας, επισκεπτόταν καθημερινά το περίπτερο της Google και παρακολουθούσε σεμινάρια προγραμματισμού. Εκεί τον γνώρισαν στελέχη της Google και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα χαρισματικό παιδί.

Σύμφωνα με το entertv, ο μικρός Νικόλας που έχει κάνει την τεχνολογία να μοιάζει με παιχνίδι, κατασκεύασε μια ιστοσελίδα με την ονομασία «tech is game». Χωρίς να έχει διδαχτεί την επιστήμη της πληροφορικής και διαβάζοντας μόνος του πολλά βιβλία, μπορεί σήμερα να κατασκευάζει δικά του τεχνικά προγράμματα, παιχνίδια και εφαρμογές, τα οποία και ανεβάζει στο site του.

Μάλιστα, για δυο από αυτά, η Google, έχει εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον της και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους γονείς του.

Πλέον, ο μικρός Νικόλας έχει ξεκινήσει και παρακολουθεί ένα πρόγραμμα υπολογιστών και προγραμματισμού, όπου κάνει και τα πρώτα του μαθήματα ρομποτικής.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 135 guests και κανένα μέλος