konstantelos1Στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» της 17ης Νοεμβρίου, δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις» είναι ο «εκλεκτός» υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας. Απαντώντας στο δημοσίευμα αυτό, ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Όπως και στις δημοτικές εκλογές του 2010, δεν ζητήσαμε ούτε έχουμε πρόθεση να ζητήσουμε από κανένα κόμμα στήριξη ή χρίσμα. Πιστεύουμε στην ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς κομματικές δεσμεύσεις. Πάγια θέση μας είναι ότι τα κόμματα οφείλουν να ασχολούνται με τη βουλή, και οι δημοτικοί συνδυασμοί με τους δήμους.

Σε ότι αφορά το δημοσίευμα, το διαψεύδουμε κατηγορηματικά και εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για τις πηγές του συντάκτη, και τις πιθανές σκοπιμότητες που μπορεί να εξυπηρετούν.

Ο συνδυασμός μας θα δώσει και πάλι παρόν στις επόμενες εκλογές, χωρίς καμία κομματική στήριξη ή οποιουδήποτε άλλου είδους δέσμευση, παρά μόνο στους δημότες που θα μας εμπιστευτούν, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία μιας πόλης αντάξιας των προσδοκιών όλων των συμπολιτών μας».                                                                                                      

Από το Γραφείο Τύπου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 265 guests και κανένα μέλος