paidikos-stathmosΜε τιμή και περηφάνια, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ», την Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.
 
Πλήθος κόσμου παρευρέθη από νωρίς, στο κέντρο της πόλης, τιμώντας με την παρουσία του, τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Μαρκοπούλου, στα πλαίσια εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
 
Μετά τη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ιωάννη και την τιμητική κατάθεση στεφάνω στο Μνημείο Ηρώων, ακολούθησε η παρέλαση των σχολείων και των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Μαρκοπούλου, υπό τους μουσικούς ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου.
 
Απονομή επαίνων επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
 
filarmoniki-parelasiaponomh-Την αυλαία, έκλεισε η απονομή επαίνων στους μαθητές του 1ου και 2ου Λυκείου του Δήμου Μαρκοπούλου, που εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».
 
Ο Δήμος, χάρισε στους νέους φοιτητές από ένα βιβλίο με την ιστορία του Μαρκοπούλου, ενώ ο Δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, στο νέο αυτό ξεκίνημά τους. Τόνισε δε, πως μπορεί οι οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας να μην είναι διόλου ευνοϊκές, ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, η Παιδεία και η Εκπαίδευση, στις οποίες και πρέπει να επενδύσουμε.
 
Να σημειωθεί, ότι οι τρεις πρώτοι μαθητές, που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, έλαβαν χρηματικό έπαθλο 1000 ευρώ, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».
 
Τέλος, το ζεστό χειροκρότημα μαθητών, εκπαιδευτικών, αλλά και γονέων, απέσπασε η Φιλόλογος Αθηνά Πέππα, στην οποία και απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος, καθώς συνταξιοδοτείται, για το πολύτιμο έργο που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια, στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 459 guests και κανένα μέλος