dimarxeio-vouliagmeniΗ διάθεση του παλιού Δημαρχείο της Βουλιαγμένης, στην Αστυνομική Δ/νσης Νοτιοανατολικής Αττικής, συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο των 3Β, 19 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα εισηγήθηκε ο δήμαρχος Δήμαρχος Σπύρος Πανάς, ο οποίος ενίσχυσε την άποψή του τονίζοντας ότι θα έχει θετική αντανάκλαση στην περιοχή, γιατί θα αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια η Βουλιαγμένη και ζήτησε από το σώμα να εκφραστεί θετικά.

Σημειωτέον ότι το παλιό Δημαρχείο της Βουλιαγμένης είναι δημοτικό περιουσιακό στοιχείο και στεγάζονται ήδη πολλές υπηρεσίες του καλλικρατικού Δήμου, κάτι που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πολλές ερωτήσεις και απορίες στους δημοτικούς συμβούλους.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής σήμερα στεγάζεται στην Ανω Γλυφάδα (Β. Ηπείρου 50, Τ.Κ. 16562).

Παρών στη συζήτηση του θέματος ήταν και ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής Αστυνομικός Διευθυντής Δημ. Οικονόμου, ο οποίες μίλησε στο σώμα, εξηγώντας πως η Διεύθυνση έχει καθαρά επιτελικό χαρακτήρα και δεν θα υπάρχουν κρατητήρια, ούτε πρόκειται να αλλάξει ο τρόπος φύλαξης της περιοχής.

Την παραχώρηση του δημοτικού κτηρίου δεν άκουσαν καλά οι δημοτικοί σύμβουλοι και ιδιαίτερα της Βουλιαγμένης. Ετσι κάτω από την αρνητική ατμόσφαιρα του σώματος, το προεδρείο απέσυρε το θέμα, ωστόσο το Δημοτικό Συμβούλιο είχε πλέον μείνει μειοψηφία και διαλύθηκε.

Σημειώνουμε επίσης ότι το Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο, και δεν μπορώ να φανταστώ τί παραπάνω θα προσφέρει η Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής σε ασφάλεια.

Στο μεταξύ και το δεύτερο θέμα αφορούσε παραχώρηση δημοτικού κτηρίου στο ΙΚΑ, αλλά δεν συζητήθηκε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 224 guests και κανένα μέλος