Συνελληνίδες  &  Συνέλληνες

       Στις 10 - 5 - 2013 κατατέθηκε μηνυτήριος αναφορά 10 Δανειοληπτών κατά των Μελών του Δ.Σ της «Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε.», για απάτη και τοκογλυφία σε βαθμό κακουργήματος, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβίαση Κοινοτικών Οδηγιών και Νόμων της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς επίσης και θεμελιωδών Άρθρων του Συντάγματος. Η προκαταρκτική εξέταση μαρτύρων άρχισε μετά από αστραπιαίες κινήσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και του Σώματος Δίωξης κατά του Οικονομικού Εγκλήματος.
Εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες έδωσαν βροντερό παρόν στον προαύλιο χώρο του Πρωτοδικείου Αθηνών, θέλοντας έτσι να περάσουν ηχηρό το μήνυμα. «Αυτή την φορά θα δικαιωθούμε».
Μετά από την πρώτη μεγάλη αυτή επιτυχία τώρα την   ΤΡΙΤΗ, 24η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ: 10.00 π.μ. στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, επί της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως αρ.: 14, όπισθεν του Κτηρίου του Αρείου Πάγου, (στάση ΜΕΤΡΟ - Αμπελόκηποι), ξεκινά το δεύτερο μεγάλο κτύπημα, με την προκαταρκτική εξέταση του βασικού μάρτυρος κατηγορίας Στεφάνου Στ. Τσίπα, Treasurer, Διαχειριστού Εγχωρίων & Διεθνών Επενδυτικών Κεφαλαίων και Επικεφαλής του Τομέα Εθνικής Οικονομίας του Πολιτικού Κινήματος «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ», σε ομαδική Μηνυτήρια Αναφορά των πρώτων δέκα (10) Δανειοληπτών, από χιλιάδες, οι οποίοι έπονται, κατά του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου & των Μελών του Δ.Σ. του Ομίλου της ALPHA ΤΡΑΠΕΖAΣ Α.Ε. για τα αδικήματα :
ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΘΜΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ  (Άρθρον: 386 παρ. 1 & 3 του Π.Κ.),
ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΕΙΣ ΒΑΘΜΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ (Άρθρον: 404 παρ. 1, 2, 3 & 4 του Π.Κ.)
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Άρθρον: 187 παρ. 1 & 3 του Π.Κ.)
 ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ (87/102/ΕΟΚ/22-12-1986  και  98/07/ΕΚ/ 16-2-1998)
ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  (Φ1-983/07-03-1991 και Ζ1-178/13-02-2001)
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠ.ΑΡΙΘΜΟΝ : 430/4-3-2005 ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ΄ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ .
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 106 παρ. 2 και 107 παρ. 1 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
       Η δυναμική, ένθερμη και πολυπληθής παρουσία σας εις τον προαύλιο χώρο του Πρωτοδικείου Αθηνών κατά την προαναφερθείσα ημέρα και η ηθική σας ολόψυχη συμπαράσταση εις τον Πανεθνικό και δίκαιό μας αγώνα είναι πλέον επιβεβλημένη από τα γεγονότα, αφού από την έκβαση και αυτής της Μηνυτηρίου Αναφοράς θα εξαρτηθεί, το εάν θα επιτρέψουμε ή θα απαγορεύσουμε ως κυρίαρχο Έθνος, σε επίορκους Τραπεζίτες να εκποιήσουν δολίως, παρανόμως, αδίκως, έναντι πινακίου φακής και την ακίνητη Ιδιωτική & Δημόσια περιουσία των Προγόνων μας και ημών των ιδίων, και να την παραχωρήσουν σε διεθνή κοράκια, εταιρείες ειδικού σκοπού, απατεώνες, λαμόγια, τυχοδιώκτες, distress funds, ψεύτες, δειλούς, εξαγοράσιμους, παραποιητές στατιστικών στοιχείων, ανόητους, λιπόψυχους και προδότες, που ομολόγησαν, ότι: «Μαζί τα έτρωγαν».

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος