Δολοφονική επίθεση δέχτηκε 62χρονος επιχειρηματίας, ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ, στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα (3/9) στο σπίτι του από άγνωστο άντρα ο οποίος τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι.

pistoliΣύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης πυροβόλησε στο τζάμι της εισόδου και μπήκε στο σπίτι του επιχειρηματία, όπου κοιμόταν αυτός και η οικογένειά του. Ξαφνιασμένος απ’ τον θόρυβο, ο 62χρονος, κατέβηκε από τον πάνω όροφο για να δει τι συμβαίνει όταν ο ένοπλος δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι και στο κεφάλι τον άτυχο επιχειρηματία,.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή. Επεβλήθηκε ήδη σε επέμβαση και σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit έχασε το ένα του μάτι. Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερο χειρουργείο όταν η κατάστασή του σταθεροποιηθεί.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και οι αρχές αποδίδουν το κίνητρο της επίθεσης σε προσωπικές διαφορές και για το λόγο αυτό οι έρευνες στρέφονται κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία.

(Πηγή:ΑΜΠΕ) και newsit.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 243 guests και κανένα μέλος