ag-marina-koropi
Eνα πολύ σημαντικό δημοτικό έργο με τίτλο «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης Αγίας Μαρίνας Κρωπίας» δημοπρατείται, στις 23 Απριλίου 2013, με δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό προϋπολογισμού 3.300.000,00ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α).Το έργο αφορά την κατασκευή δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 35.040 χιλιομέτρων, εντός σχεδίου πόλεως Αγίας Μαρίνας.
Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι στην ενταγμένη πράξη χρηματοδότησης περιλαμβάνεται και ένα δεύτερο υποέργο: η εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος ελέγχου πίεσης και διαρροών του δικτύου ύδρευσης Αγίας Μαρίνας. Γι’ αυτό το υποέργο θα ακολουθήσει και άλλη δημοπράτηση.
To έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες.
Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κρωπίας.
Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης σε δήλωσή του αναφέρει ότι αυτό το έργο είναι προϊόν νέας μελέτης που έγινε με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής. Μαζί με την προμήθεια του τηλεμετρικού συστήματος για το δίκτυο ύδρευσης της Αγίας Μαρίνας που θα ακολουθήσει, το έργο της διευθέτησης του ρέματος Ξερέα, την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου αποχέτευσης ακαθάρτων Αγίου Δημητρίου-Αγίας Μαρίνας, βάζουμε γερές υποδομές στο παραλιακό μέτωπο του Κορωπίου.
Η πολιτική μας βούληση είναι ξεκάθαρη : θέλουμε να διατηρήσουμε το δίκτυο ύδρευσης που τόσα έχει στοιχίσει στο ελληνικό κράτος, την Ε.Ε. και το δημοτικό ταμείο, στην ιδιοκτησία του δήμου. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Αυτά τα έργα υποδομών βάζουν σ΄ αυτή την κρίσιμη ιστορικά περίοδο σε κίνηση την τοπική οικονομία και τους άλλους παραγωγικούς κλάδους. Εργαζόμαστε σε πείσμα της γενικότερης καθυστέρησης και των εμποδίων που θέτουν συμφέροντα για να πετύχουμε και την εκκίνηση και άλλων κρίσιμων έργων για τον δήμο μας.
Ηδη προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την “Κατασκευή Εργων αντιπλημμυρικής προστασίας τμήματος του ρέματος Ξερέα του Δήμου Κρωπίας”, ύψους 6.098.319,32 € ο οποίος θα διεξαχθεί στις 30/4 και τον δημοσιεύουμε στη σελ. 18.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 99 guests και κανένα μέλος