Σε συνέχεια της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής (Συμπράττων Φορέας) με τον Όμιλο «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» (Δικαιούχος Φορέας) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής» σας ενημερώνουμε ότι ο Δικαιούχος Φορέας θα προχωρήσει στην πρόσληψη ωφελουμένων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Στον παρακάτω πίνακα αναφέρεται ο αριθμός θέσεων που προκύπτουν ανά περιφερειακή ενότητα.

Περιφερειακή Ενότητα

Ανατ. Αττική Περιφέρεια Αττικής (30 άτομα)

Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (15 άτομα)

Δυτικός Τομέας Περιφ. Αττικής (35 άτομα)

Βόρειος Τομέας Περιφ. Αττικής (16 άτομα)

Νότιος Τομέας Περιφ. Αττικής (25 άτομα)

Δήμος Γλυφάδας (55 άτομα)

Πειραιάς Περιφέρεια Αττικής (15 άτομα)

Νησιά Περιφέρεια Αττικής (5 άτομα)

Ολόκληρη η προκήρυξη (με τις ειδικότητες) βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου Φορέα www.nhof.eu, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής

www.patt.gov.gr.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:

α) στην ιστοσελίδα (www.nhof.eu)

β) στην ιστοσελίδα (www.epanad.gov.gr) και

γ) στην ιστοσελίδα (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στην ακόλουθη διεύθυνση:

Αίθουσα ΙΩΝΙΑ, Λεωφ.ς Κων/νου Καραμανλή 18 (δίπλα στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης), ώρες 10.00΄-14.00’, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση: ΟΜΙΛΟΣ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΦΙΛΙΑΣ» (Για Π.Ε Τομέα Πειραιά), Τ.Θ 70822, Τ.Κ 166 05, Βούλα, υπόψη κας Παπάζογλου Ειρήνης, (τηλ. επικοινωνίας: 210 9657957). Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Από 28/01/2013 έως τις 06/02/2013 (πληροφορίες εντός των προκηρύξεων) Τηλ. Επικοινωνίας: 2109657957

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 269 guests και κανένα μέλος